Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerben Nijeboer nieuwe voorzitter VriesVers Platform

De huidige VVP-bestuursvoorzitter Wiro Sterk gaat het stokje overdragen. Wiro stond aan de wieg van het VVP en is ruim 10 jaar actief geweest in het bestuur. Door een uitdaging in een andere categorie kan hij zijn functie als voorzitter van het VVP niet blijven uitvoeren. Hij geeft nu het welbekende stokje over aan Gerben Nijeboer (Commercieel Manager van logistiek dienstverlener Müller Fresh Food Logistics), die ook al enige jaren binnen het VVP-bestuur actief is.

Door zijn recente verandering van job met een nieuwe uitdaging bij Vega Insiders, die zich met name op de verse markt begeeft, kan Wiro Sterk de voorzittersfunctie van het VriesVers Platform niet langer uitvoeren. Wiro is jarenlang vlaggendrager binnen het VVP geweest en heeft zijn rol binnen het bestuur altijd met veel plezier vervuld. In Gerben Nijeboer heeft hij een perfecte opvolger gevonden die hij met een gerust hart de voorzittershamer zal overdragen.

Gerben heeft reeds veel ervaring opgedaan binnen het bestuur en is al jaren een zeer actief en enthousiast bestuurslid, die met name mede vorm en kleur heeft gegeven aan het VriesVerstival in de afgelopen jaren. Gerben Nijeboer: “Het is een mooie uitdaging en een eer om als nieuwe voorzitter van het VriesVers Platform te mogen optreden. Het bestuur heeft de ambitie om het VVP op een nog hoger niveau te brengen door niet alleen de groei sneller dan de markt te waarborgen, maar ook nog meer te kijken naar de behoeften en wensen van de leden en deze mee te nemen in de strategie voor de komende jaren van het VVP. We hebben een fantastische vereniging die we moeten blijven koesteren en daar hebben we elkaar allemaal bij nodig, zeker ook nu in en na dit coronatijdperk.”

Het huidige bestuur mag nog twee nieuwe bestuursleden verwelkomen. Robin van de Bruinhorst, Commercieel Directeur van Queens Products, treedt toe tot het bestuur. Robin zal de taken rondom Communicatie/Social Media blijven behartigen, waar hij reeds binnen de projectgroep al een paar jaar zeer actief bij betrokken is.

Om een goede balans van expertise en vertegenwoordiging uit de markt te hebben, is het bestuur heel blij dat ook Stephen Ophof, Categorymanager Vriesvers van Plus Retail, zal toetreden tot het VVP-bestuur.

Voor meer informatie:
VriesVers Platform
06 22286011
06 53839950
info@vriesversplatform.nl 
www.vriesversplatform.nl 

Publicatiedatum: