In samenwerking met Cbt Resultaat uit Opleiden

13 april: Kennissessie Handel Groeit over Leiderschap

Uit een enquête van Handel Groeit onder haar deelnemers afgelopen december bleek dat er onder HR adviseurs/managers behoefte is aan kennisuitwisseling en ontmoeting met collega’s van verschillende organisaties uit onze sector, de groothandel in groenten en fruit.

Omdat het nu nog niet lukt om dit op korte termijn fysiek te organiseren, organiseert Handel Groeit in samenwerking met een van haar preferente opleiders, Cbt Resultaat uit Opleiden, een online,
interactieve kennissessie over Leiderschap.

Leiderschap is samen met Verandermanagement het thema wat er met kop en schouders bovenuit stak in de enquête. Handel Groeit en Cbt hebben dan ook een interessante sessie ontworpen om rondom dit thema met u aan de slag te gaan. Het programma is aangescherpt met behulp van een aantal HR adviseurs/managers afkomstig van onze bedrijven.

Wanneer
Dinsdag 13 april van 10 u tot 12 u via een Webinar tool. Na aanmelding ontvangt u van ons een link om deel te nemen aan de sessie.
Aanmelden voor deze kennissessie kan door een mail te sturen naar Lobke van Oorschot-Coppens, Opleidingsmanager bij Handel Groeit. Aanmelden kan uiterlijk tot maandag 12 april.

"Wat we gaan doen"
"Deze online interactieve kennissessie is gericht op leiderschap en het belang en ontwikkeling ervan binnen organisaties. Leiderschap is een belangrijk onderwerp in organisaties. Of uw organisatie nu
streeft naar hogere output en efficiëntie of dat u streeft naar vitaliteit en duurzame inzetbaarheid of alles wat er tussen zit. Welk doel u ook nastreeft: leiderschap heeft een belangrijke rol in uw menselijk kapitaal, uw organisatie en in het bereiken van doelstellingen.

Richard Huurman (commercieel directeur) en Ad Schreurs (trainer) van Cbt verzorgen in samenwerking met Lobke van Oorschot van Handel Groeit deze eerste kennissessie, waarin de rol van leiderschap en de rol van HR medewerkers in de ontwikkeling ervan aan bod komt.

Na afloop heeft u tools gekregen om als HR adviseur/manager direct mee aan de slag te gaan, heeft u een beeld van leiderschapsontwikkeling en trainingen bij Handel Groeit en Cbt, krijgt u inspiratie van uw collega´s en weet u hoe Handel Groeit en Cbt u kunnen ondersteunen", aldus de organisaties. 

Voor meer informatie:
Lobke van Oorschot-Coppens
Handel Groeit
06-15476600
l.vanoorschot@handelgroeit.nl 
www.handelgroeit.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven