Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria

"Vleestomaten duurste tomaten op de klok"

Iets minder aanbod in witloof resulteert in duurdere prijzen. De productie van aubergines is sterk op gang gekomen. Kropsla werd goedkoper. Prijzen voor rode en witte kolen blijven laag wegens grote volumes. Veldsla: de volumes op de klok zijn gestegen, waardoor de prijs zakt. Consumentvriendelijke prijzen. Het volume zal de komende weken stilaan afnemen. 

De aanvoer van tomaten verloopt overzichtelijk. Productie van traditionele teelt zal nu snel starten. Vleestomaten zijn de duurste soort op de klok. Courgettes groeien snel in volume. De hoofdsortering van komkommers op de klok is +400. Het prijsverschil tussen de verschillende gewichten is niet meer zo groot als in het begin van de week. Prijzen voor prei blijven duur, noteringen dalen. Paprika is in alle kleuren goed vertegenwoordigd op de klok, gele en rode paprika blijven duurder dan groene.

Bron: LAVA nieuwsbrief

Publicatiedatum: