1 - 5 mei

International Strawberry Symposium 2021

“Deelnemen aan het International Strawberry Symposium 2021 is niet zoals aanwezig zijn op een ‘gewoon’ webinar. Het symposium wordt namelijk niet alleen opgevat als een moment van opleiding en informatie, maar ook als een gelegenheid voor wetenschappelijke uitwisseling”, zegt Bruno Mezzetti, universitair docent en mede-organisator van het evenement.

Een art impressie van de tentoonstellingsruimte

“Het webinarpakket omvat 15 papers van de sprekers, affiches, virtuele rondleidingen, de Berry School, de twee boeken (meer dan 1000 bladzijden, waaronder 150 artikelen over het onderzoek) en alle andere benodigde informatie. Als een deelnemer toegang krijgt tot het platform, kan hij deelnemen aan een echte tentoonstelling van de sponsors en daarom nodig ik bedrijven, die zich willen laten zien, uit om mee te doen. Binnen ons platform kan iemand zich bewegen alsof hij fysiek op een evenement aanwezig is en toegang heeft tot de verschillende zalen.” 

De conferentiezaal

“Het symposium loopt van 1 tot 5 mei en op de avond van 1 mei zal de presentatie zijn. Van 2 tot 4 mei zullen er drie dagen lang  wetenschappelijke studies worden besproken en zullen alle laatste ontwikkelingen op het gebied van genetica, voeding, agronomisch beheer etc. worden uitgewisseld. Vijf mei zal gewijd zijn aan het bezoek op het terrein. Er zal uiteraard een online-verbinding zijn, maar we sluiten niet uit dat we live aanwezig zullen zijn, uiteraard volgens alle coronaprotocollen.” 

Klik hier om naar het Virtuele Symposium te gaan. 

Voor meer informatie:
www.iss2021.com 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven