Luysterburg biedt straks ook producten “uit de muur” in winkelcentrum Roosendaal

Asperges per post

Zin in asperges? Met het Aspergefeestje per post krijg je ze recht van de boer op je bord. Oók als je boven de rivieren woont. Boerderij Luysterburg uit Heerle introduceert daarmee een nieuw concept waarmee ze de echte Nederlandse seizoensgroenten extra onder de aandacht brengt.

Veel mensen genieten in het voorjaar van het witte goud. Wie het geluk heeft om vlakbij een teler te wonen, haalt ze vaak rechtstreeks op het erf. "Hoe verser, hoe lekkerder. En dat geldt helemaal voor deze koningin der groenten, die een van de laatste écht Nederlandse seizoengroenten is", zegt Ellen Luysterburg, de vrouwelijke versie van de nieuwe generatie Luysterburg. Met het Aspergefeestje per post gunt de agrarische ondernemersfamilie iedereen de smaak van echt vers, recht van het land.

Duurzaam op je bord
Wie online het Aspergefeest per post bestelt, krijgt een feestelijke, gekoelde doos met allerlei lekkers voor een tweegangendiner voor vier personen. "De allerbeste ingrediënten voor een super verse aspergemaaltijd, die je gezellig samen kunt bereiden. We leveren de box in het aspergeseizoen tussen eind maart en eind juni. Ook de andere producten in de doos komen rechtstreeks van telers. Voor de verpakking gebruiken we herbruikbare en recyclebare isolatiematerialen en koelelementen. Veel duurzamer krijg je je asperges dan ook niet op je eigen tafel."

Nieuw winkelconcept
Het Aspergefeest per post is niet het enige innovatieve concept dat Boerderij Luysterburg - die dit jaar 100 jaar bestaat - op de markt brengt. "In april brengen we in Roosendaal een nieuw winkelconcept op de markt, waarbij je allerlei boerderijproducten “uit de muur” kunt halen. Consumenten kunnen op het winkelcentrum Tolberg, waar ze al terecht kunnen voor allerlei andere boodschappen, nu ook makkelijk genieten van producten die vers van het land uit de eigen regio komen en daarmee ook boeren steunen. Zo blijven we onszelf vernieuwen, zoals we dat altijd al hebben gedaan. Voor een duurzame toekomst, ook van onszelf."

Boerderij Luysterburg
Herelsestraat 173
4726 SR Heerle
+31 (0)165  303 411
www.luysterburgbv.nl 
info@luysterburgbv.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven