Na 67 jaar sluit Van Rijn Groente & Fruit de deuren

Tholen - De uitbreidingsplannen van de naastgelegen Plus supermarkt hebben de plannen om met de AGF-speciaalzaak te stoppen vervroegd. "Daar liggen geen economische redenen aan ten grondslag, want het draait heel goed," vertelt José van Rijn die samen met haar man Frank al 30 jaar eigenaar is van de zaak. Van overname was geen sprake, de naastgelegen slager stond al leeg en daarmee verdwijnt er een ambachtelijke versstraat in het winkelcentrum Prinsenhof in Leidschendam.


José en Frank van Rijn

“Wel jammer voor onze trouwe klanten, want we hebben dit besluit wel met pijn in ons hart genomen”, geven ze aan. Frank (60) en José wilden eigenlijk aan het eind van het jaar stoppen, maar toen Plus Post aangaf het pand wel te willen overnemen, werd dit voornemen wat bespoedigd.

Daarmee komt een einde aan 67 jaar AGF-handel in de familie. Op 1 april 1954, bijna 67 jaar geleden, startten de ouders van Frank met de AGF-detailhandel. Frank is vanaf zijn 17e werkzaam in de zaak en nam het na het overlijden van zijn vader over. Eerst met zijn broer en later met zijn vrouw José, die overigens ook al 33 jaar in de winkel werkt. Frank ging nog dagelijks om 5:00 uur ’s ochtends naar de groothandel om AGF te halen. “Frank werkt 80 uur in de week en dat doen weinigen hem na. We gaan nu eerst eens lekker met vakantie en dan gaan we kijken of en wat we verder gaan doen”, besluit José.

Om alles goed te kunnen afhandelen is de winkel op zaterdag 27 maart voor het laatst voor klanten geopend. “Tot dan staan we nog voor u klaar met de mooiste en lekkerste producten.”

Voor meer informatie
José van Rijn
Van Rijn Groenten & Fruit
Prins Frederiklaan 191
2263 HA Leidschendam 
+31 (0)6 11690459
fjdmvanrijn@ziggo.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven