Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

So Unique paprika weer beschikbaar

Sinds gisteren, 25 maart, zijn de paprika’s van het merk So Unique weer dagelijks beschikbaar aan de klok van ZON fruit & vegetables. Met het paprikamerk richten de telers zich op de bovenkant van de markt.

De paprika’s van So Unique worden door de telers geteeld met zorg voor mens en natuur, waarna de beste paprika’s verkocht worden onder het merk So Unique. De telers geven de vruchten bewust rustig de tijd om uit te groeien en af te rijpen, hierdoor krijgen de vruchten de volgens de telers 'echt authentieke smaak'.

Uiteraard moeten de paprika's er ook goed uit zien. Dat begint al met de rassen die de telers kiezen, rassen die de juiste kleur aan de paprika’s geven, dus een groen ras voor groene paprika’s, een rood ras voor rode paprika’s enzovoort. Maar ook de presentatie helpt mee. Dit jaar zijn ook de gelegde varianten en het So Unique ovenpakket weer te bestellen bij het verkoopteam van ZON fruit & vegetables.

Publicatiedatum: