Cegeka:

"Met Finance & Operations kiest CZAV voor een oplossing die flexibiliteit en schaalbaarheid biedt"

Cegeka gaat CZAV ondersteunen bij de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Dit ERP-Systeem, specifiek voor organisaties in de agrarische sector, zorgt ervoor dat CZAV haar eigen ambities en de ambities van haar leden waar kan blijven maken. Wydo van der Lee, Projectleider ICT strategie bij CZAV: “We hebben er vertrouwen in dat we hiermee een mooie stap zetten, die een belangrijke bijdrage gaat leveren in het behalen van onze strategische doelen.”

CZAV is een agrarische aan- en verkooporganisatie van Zuid-Nederland. De organisatie biedt een ruim assortiment aan producten en advies aan akkerbouwers. Wydo: “We zochten en vonden in Cegeka een partner die ons nu en straks ná de implementatie, verder kan helpen. Door inbreng van deskundige consultants en brede kennis van ICT. Dat, gecombineerd met de gestructureerde en professionele indruk die Cegeka ons bij de selectie gaf, was bepalend voor onze keuze.”

CZAV gaat gebruikmaken van Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations en CE. Reinout de Ruiter, sales manager bij Cegeka: “Met de keuze voor Finance & Operations kiest CZAV voor een gedegen oplossing die flexibiliteit en schaalbaarheid biedt. Implementaties zoals deze zijn een belangrijke stap binnen de digitale transformatie in de agrarische sector en wij ondersteunen daar graag in.”

Voor meer informatie:
CZAV
0113 - 629000 
czav@czav.nl 
www.czav.nl 

Cegeka
+32 11 24 00 19
info@cegeka.com 
www.cegeka.com     


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven