Coronaproof concept

Uw Groenteman Pompoen 2.0 opent zijn vernieuwde AGF-speciaalzaak

Marc Langkamp, een performer bij uitstek en eigenaar van Uw Groenteman Pompoen heeft zijn AGF-theater laten ombouwen tot een schitterend podium voor onder meer de kwaliteitsproducten van Willem Dijk AGF uit Enschede. De inrichting van deze bezienswaardigheid is bedacht en ontworpen door  www.annevisser.nu 


Anne Visser en Marc Langkamp voor de rotonde van groenten en fruit

De bezoekers kunnen coronaproof boodschappen, met aan de linkerzijde de carrousel of rotonde van groenten en fruit en aan de rechterzijde gekoelde presentatiemeubelen met een totale lengte van 10 meter. Ze passeren hierbij de twee visuele verbindingen met de snij- en kookkeuken. Kortom, Marc Langkamp kan zijn publiek weer jaren verrassen, vermaken en verwennen met zijn kwaliteit.

"Marc Langkamp wilde graag een winkel, die zijn tijd vooruit zou zijn, ofwel waar hij jaren de vruchten van kan plukken. De ultieme uitdaging was om zijn bedrijfsruimte van 105 m2 optimaal te kunnen benutten. Voor de winkel was slechts 60 m2 beschikbaar."

Aan de foto’s kun je zien dat door het plaatsen van een carrousel voor de groenten en fruit met langs de wanden de presentatie-meubelen met de kant en klaar producten, de kaas en noten e.d., er meer dan voldoende loopruimte overblijft voor de consument. Er zijn koelmeubelen geplaatst met een totaal van 10 strekkende meter met een presentatielengte van 22 meter. Daarnaast zijn er twee frontkeukens (kook- en snijkeuken) gecreëerd met een directe zichtverbinding naar de winkel.

De consument beleeft hierdoor de ambachtelijke maaltijden in de koeling als optimaal vers. Daarnaast is er zicht op de werkzaamheden in de keukens en kan de consument de steamer/oven zien waarin de maaltijden worden bereid. De winkel ervaar je als een rotonde van gezond- en versheid met langs de wanden een keur aan eigen gemaakte producten en daagt elke bezoeker uit tot consumeren.

De grootste prestatie is de overvloed aan keuze op een relatief klein oppervlak met de handhaving van meer dan voldoende loopruimte. Marc gaat het waarschijnlijk presteren om met deze winkel de hoogste omzet per m2 te realiseren. "Daarnaast is hij ondernemer genoeg om voor de gemaakte investering geen cent te veel uit te geven", aldus Anne Visser. 

Willem Dijk AGF en Anne Visser feliciteren Marc en medewerkers en wensen hen veel succes met deze fantastische nieuwe zaak.

Voor meer informatie:
Anne Visser
T: 06 24195465
www.annevisser.nu 
annevisser45@gmail.com 

Willem Dijk AGF
De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
T: 053 4864 751
info@willemdijk.nl 
www.willemdijk.nl  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven