Italiaanse aardappelverwerker biedt gekookte aardappelen met apart zakje kruiden aan

De gekookte aardappelen van het Italiaanse Domenico De Lucia zijn een groot succes. Het is een echte klassieker die niet mag ontbreken op de groenten- en fruitafdeling. Eenvoud wordt gecombineerd met een gecontroleerde toeleveringsketen en de verwerkingsprocessen die horen bij het kant-en-klare assortiment. De gekookte aardappelen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram en daarbij krijgt de klant een zakje met 10 gram Ariosto aardappelkruiden.

Igino Cecchetti en Pino Colonna van De Lucia

“Wij verwerken ongeveer 1.200 ton Fucino - Avezzano aardappelen en we beschikken over een gecontroleerde toeleveringsketen. Er wordt gebruikgemaakt van vruchtwisselingstechnieken om duurzame kwaliteitsproducten te verkrijgen. De geur en smaak maken van de Fucino-aardappel een nobel gewas. Wij bieden ze aan met Ariosto-kruiden, dus meer smaak voor dezelfde prijs”, zeggen Igino Cecchetti en Pino Colonna, co-directeuren van De Lucia.

De aardappel wordt op de klassieke manier verwerkt en daarmee onderscheidt het Italiaanse Domenico De Lucia zich. Het koken gebeurt onder vacuüm en met stoom, zodat de aardappel wordt beschermd en de eigenschappen worden behouden. Het is een delicaat transformatieproces, maar het levert een product op dat op vele manieren kan worden gebruikt.

Domenico De Lucia is een agrobedrijf in de provincie Caserta, met een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de vorige eeuw. Het bedrijf is zeer actief in de sector gedroogde vruchten en aardappelen en sinds 2004 is het assortiment uitgebreid met kant-en-klare producten. Van artisjokken in partjes, tot quinoa, haver, gearomatiseerde lupinebonen, peulvruchten als snack, geroosterde kastanjes met schil, gepelde kastanjes en, als laatste van de nieuwigheden, gele rapen.

Het idee om Ariosto-kruiden bij de aardappelen te voegen is het resultaat van een gezamenlijke marketingactie van de twee bedrijven, waarbij ook een innovatieve en veilige verpakking voor het product werd voorgesteld. De nieuwe grafische lay-out legt de nadruk op het gratis geschenk, dat met een lijmpunt tussen de twee zakjes is bevestigd.

Voor meer informatie:
Domenico De Lucia S.p.A.
Via Maddaloni, 3
81027 San Felice a Cancello (CE)
Italië
(+39) 0823 802511
info@domenicodelucia.it
www.domenicodelucia.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven