Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Je kunt wel goed zijn in je werk, maar dat maakt je nog geen goede leidinggevende"

Patrick Thierrij is account/afdelingsmanager overseas bij EFP International (EFP). Dit jaar viert EFP haar 25-jarig bestaan. Gedurende de jaren heeft EFP wereldwijd een breed netwerk aan klanten opgebouwd. Daarnaast staan ze bekend om een zeer sterk Marokkaans importseizoen, waar veel Nederlandse exporteurs hen voor weten te vinden. Patrick heeft de opleiding tot coachend leidinggevende gedaan bij Bureau KeK.

"Omdat Patrick gegroeid is in zijn functie en moest gaan leidinggeven aan een aantal medewerkers kwam deze opleiding als geroepen. Hij werkt al lang bij EFP en heeft daardoor ook een bepaalde bedrijfsblindheid gekregen en wilde daarom ook graag andere bedrijven ontmoeten. De training sloot precies aan op zijn wensen. Toen hij de flyer las, was het precies wat hij zocht.

Hij weet nu dat je door goed delegeren meer tijd krijgt door aan je team te werken dan alleen maar in je team te werken. Patrick heeft nog meer vertrouwen gekregen in zijn team en daardoor groeit het team als geheel. Mooi om te zien dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat de teamleden het ook echt oppakken en dat hij ziet dat zij de klanten net zo belangrijk maken als dat Patrick dat doet. Nu weet hij zeker dat zijn klanten in goede handen zijn. Bij EFP zijn ze eigenlijk één groot team waar zij de klanten als “sjeik” behandelen.

De opleiding gaf Patrick veel eyeopeners, omdat hij op deze manier nog nooit naar leidinggeven had gekeken. "Het start met een ontdekkingsreis naar jezelf. Je krijgt daardoor inzicht in je eigen kwaliteiten, maar ook in die van je teamleden. Daardoor weet je hen meer op waarden te beoordelen", vertelt Joke Kras van Bureau KeK

Patrick koos voor Bureau KeK omdat Joke Kras het wereldje van de handel en daarbij behorende informele cultuur goed kent, nadat zij 15 jaar in de AGF gewerkt heeft. De trainers zorgden voor een goede sfeer en wisten heel goed waar het met leidinggeven over moet gaan.
De andere deelnemers uit de groep kwamen van eenzelfde soort no-nonsense bedrijven. Dat geeft veel herkenning en helpt ook om samen naar bepaalde casussen te kijken waar je tegen aanloopt. Dat Handel Groeit ook nog eens 30% subsidie op deze opleiding geeft is ook nog eens mooi meegenomen!

Voor meer informatie;
Joke Kras
Bureau KeK
info@bureaukek.com

Publicatiedatum: