Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Poorthuis Packaging lanceert nieuwe artikelen

Nieuwe shakers voor snoeptomaten en blauwe bessen

Poorthuis heeft het assortiment papieren bekers voor onder andere snoeptomaten en blauwe bessen flink uitgebreid. In shakerformaat is er een beker voor 175 gram en 250 gram. Beide bekers zijn automatisch te verwerken op bestaande vulmachines. In de (emmer)serie is een 200-, 300-, 400- en 500-grams variant beschikbaar. Het voordeel van deze serie is dat voor elke variant hetzelfde R-PET-deksel gebruikt kan worden. Alle bekers zijn beschikbaar in wit of kraft papier, met of zonder gaten en te voorzien van een opdruk naar wens. Indien gewenst kunnen bedrukte bekers al binnen 2 weken worden geleverd.



De nieuwe serie RPET-emmers van Poorthuis zijn ontwikkeld met als uitgangspunt duurzaamheid en uitwisselbaarheid. De nieuwe RPET-emmer weegt t.o.v. andere emmers maar slechts 18,5 gram en is speciaal ontwikkeld zodat deze emmer en de PP-emmer met gekleurd hengsel op dezelfde vulmachine kan worden verwerkt zonder de machine opnieuw in te stellen. De emmers zijn gemaakt van 100% gerecycled PET, waardoor zowel de emmer als het deksel uit één materiaal is gemaakt en daardoor makkelijker te recyclen is. De emmer kan tevens naast een RPET-deksel ook worden voorzien van een topseal. Het assortiment RPET-emmers bestaat uit een 250 gram-, 300 gram- en 500 gramvariant. Door de in house drukfaciliteit van Poorthuis zijn de emmers binnen 2 weken bedrukt leverbaar.



Voor meer informatie:
Poorthuis Packaging
De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen
+31 (0)546 563 313
sales@speciaaldruk.nl

Publicatiedatum: