Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardappelen, groenten en fruit binnen 10 minuten bezorgd

Een nieuw concept voor boodschappen doen is het niet, maar wel een razendsnelle. De uit Duitsland overgewaaide boodschappenservice Gorillas belooft dat er een koerier met je bestelde boodschappen binnen 10 minuten bij je aanbelt. De service is in Nederland beschikbaar in bepaalde wijken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. 

Gorillas focust zich geheel op de snelle bezorging. Klanten bestellen via de Gorillas-app hun dag- of weekboodschappen bestellen, zonder minimale bestelwaarde. De prijzen concurreren met die van de supermarkten. Voor bezorgkosten wordt € 1,80 gerekend. Hiervoor hebben ze een efficiënt systeem bedacht dat in combinatie met kleinere servicegebieden en diverse warenhuizen per stad, de korte bezorgtijd kan garanderen. Op het moment dat bestellingen binnenkomen, worden deze gereedgemaakt en overhandigd aan een fietser die bij de klant bezorgt.

Klik hier voor een achtergrondartikel over Gorillas van RTL Nieuws.

 

Publicatiedatum: