Jubilerende groenteman Hemmy van Haaren deelt een jaar lang straatprijzen uit

Tholen - In 1996 opende Hemmy van Haaren een AGF-speciaalzaak in het centrum van Groesbeek. 25 jaar zijn inmiddels voorbij en om dat jubileum te vieren, hebben ze een straatprijzenactie opgezet. Iedere maand, tot en met de maand december, valt een van de straten in de gemeente Berg en Dal in de prijzen. 


Hemmy werd door leverancier Gebrs van Aarle verblijd met een attentie.

Op de 2e vrijdag van de maand maakt Hemmy live op Instagram de winnende straat bekend en valt enkele dagen later de voucher op de mat van de gelukkigen waarmee zij bij Hemmy de prijs kunnen ophalen. Collega De Braacken had vorig jaar een soortgelijke marketingactie die zeer succesvol verliep. Hemmy van Haaren heeft al leuke reacties gehad en verwacht er veel mensen mee te kunnen bereiken, aldus Marijn van Haaren. 

Hemmy stamt uit een AGF-handelsfamilie. “Onze familie zit al meer dan 100 jaar in de groenten”, vertelt hij aan leverancier Gebrs van Aarle. "Mijn opa is begonnen met venten. Daarnaast heeft mijn oom een groentewinkel gehad en heeft een ander familielid een buurtsuper in een kerkdorpje van Groesbeek gehad. Ikzelf ben 25 jaar geleden begonnen. Ik heb deze groentewinkel toen overgenomen, niet van familie overigens.”

Op naar de volgende 25 jaar? “Wie weet, hoewel m’n zoon voorheen het totaal niet zag zitten, werkt hij hier nu al een tijdje met heel veel plezier. Wie weet heb ik de opvolging dus al in huis”, aldus Hemmy.

Voor meer informatie
Hemmy van Haaren
Dorpsstraat 41A
6561 CA Groesbeek
info@hemmyvanhaaren.nl
www.hemmyvanhaaren.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven