Twintig nieuwe Chereau koelers voor De Wit Transport & Logistics

De Wit Transport & Logistics is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het transport van en naar Frankrijk. Met eigen vrachtwagens rijden zij dagelijks van en naar Frankrijk met stukgoed, bloemen en planten, groenten en fruit. Tevens beschikken ze over een afdeling Forwarding. Daarnaast verzorgen ze met eigen auto’s zeecontainertransport van en naar de Nederlandse en Belgische havens.

Het wagenpark bestaat uit koeltrailers, kastentrailers, zeilentrailers, citytrailers en combi’s. Een groot aantal van de trailers beschikt over een coilgoot en een 2-tons onderschuivende laadklep.
In dit diverse wagenpark investeert De Wit nu fors met de aanschaf van 20 Chereau koelopleggers bij importeur Hertoghs Carrosserieën. De starre Chereau chassis zijn uitgerust met 3 9-tons schijfgeremde SAF assen, waarvan de voorste as is uitgerust met een liftas systeem. De chassis hebben een verhoogde nekconstructie, ingewerkt in het geïsoleerde vloerpaneel van de box. De koppelhoogte bedraagt daarmee 1.100 mm.

Het chassis is uitgerust met een palletkist, een palletwagenkist en een Dhollandia onderschuivende laadklep. Verder is het chassis luxe en robuust afgewerkt met veel RVS en stootbescherming.
Op het chassis staat een zelfdragende isotherme Chereau carrosserie met FRC-certificering voorzien van een Ultra resist aluminium laadvloer met ingewerkte vloerrail, ingewerkte ladingrail in de zijwandpanelen en eveneens ladingvastzetmogelijkheden tegen het dak. Aan de achterzijde het befaamde RVS achterkader met geïntegreerd stootrubber waarin een set geïsoleerde achterdeuren gemonteerd is.

Tegen het kopschot hangt een krachtige Thermo King koelmachine van het type SLX 300i. Achter de steunpoten is een kunststof brandstoftank gemonteerd die de machine van brandstof voorziet.
Hertoghs dankt De Wit Transport & Logistics andermaal voor het vertrouwen en wenst haar veilige kilometers toe.

Voor meer informatie
De Wit Transport
088-6653371
info@dewittransport.nl 
www.dewittransport.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven