‘Ver(s)bijzonderen’

ADN organiseert online inspiratie-event

Fysiek bij elkaar komen om met elkaar inspiratie op te doen is nog altijd niet mogelijk. "Dat houdt ons natuurlijk niet tegen, daarom brengt ADN de inspiratie bij je thuis! Op dinsdag 20 april vindt de eerste versie van het ADN Livestreamevent plaats (19:00 uur tot 21:00 uur). Via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van ADN is het event voor iedereen te volgen. Het Livestreamevent zal plaatsvinden bij, vriend van ADN, Rational uit Almelo en wordt mogelijk gemaakt door alle Vrienden van ADN", aldus de branchevereniging.

Programma
"Het thema is ‘Ver(s)bijzonderen’. Doel is om jou samen met je medewerkers te inspireren voor het voorjaar/zomer. Twee topondernemers zullen de demonstraties verzorgen. Er zullen diverse recepturen worden bereid, waarbij het accent ligt op lekker, gezond en gemak. Gastheer van de avond is Krijn Schuitemaker, inmiddels een goede bekende voor onze branche. Hij zal de avond in goede banen leiden."

"Wij hopen natuurlijk op een grote ‘opkomst’ van deelnemers aan dit eerste online ADN-event. Noteer de datum dus alvast in de agenda. Het livestreamevent is dus ook zeker de moeite waard voor je medewerkers. Het verzoek is dan ook dit onder jouw medewerkers onder de aandacht te brengen. De komende weken zullen we nog wat verder informeren over de inhoud en het programma."

AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
0318 - 440 222 (keuze 4)
info@agfdetailhandel.nl     
www.agfdetailhandel.nl     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven