Hartman Expeditie Nieuw Amsterdam bouwt aan de toekomst

Hartman Expeditie is gespecialiseerd in het vervoer van groenten, fruit en bloemen naar Scandinavië. Vanuit haar vestiging in Poeldijk en Greve (Denemarken) is het bedrijf al ruim 25 jaar een grote speler in de markt. In 2016 bouwde Bouwgroep Noord een nieuw pand voor Hartman in Nieuw Amsterdam. Logistiek gezien een zeer interessante locatie aan de Duitse grens in Noord Nederland.

Geerlofs bouwde meerdere koelcellen in het pand voor de opslag van AGF-producten, bloemen en planten. Een gouden greep zo bleek want reeds drie jaar later bleek het pand alweer te klein.

In 2021 zal Geerlofs wederom mogen aantreden en zal een nieuw Gisocool koelsysteem installeren. Er komt een nieuwe koelcel bij en bovendien zal een complete hal met een inhoud van 12.000 m3 gekoeld gaan worden. Met de vaste producten van onder meer Bitzer en Kelvion stelt Geerlofs weer een in eigen huis geassembleerd koelsysteem samen.

Ook dit systeem zal via ‘in eigen beheer’ ontwikkelde meet- en regelsystemen worden aangestuurd en uitgelezen. Voor het onderhoud zal de Geerlofs serviceafdeling 24/7 beschikbaar zijn.

Bron: Geerlofs 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven