Borough Market in Londen introduceert abonnementsdienst voor maaltijdboxen

De iconische Borough Market in Londen introduceert in het Verenigd Koninkrijk een uitgebreide reeks maaltijdboxen met versproducten en ook een reeks voor speciale gelegenheden. Consumenten kunnen een abonnement nemen op vijf soorten maaltijdboxen, samen met drie nieuwe geschenkpakketten voor fijnproevers.

De nieuwe abonnementsservice, die vanaf 18 maart beschikbaar is, houdt in dat speciaal geselecteerd, hoog kwalitatief scharrelvlees, vis, zuivel en groenten en fruit van het seizoen, samen met gebak en drankjes van enkele van de meest geliefde handelaren van de markt nu in het hele land verkrijgbaar zijn voor een eenmalige bezorgvergoeding.

Foto: Fpcfreshtalkdaily.co.uk

De boxen variëren van Taste the Ocean en Michelin Star VIP Veg tot The Roast Dinner Winner en Dolce Vita Date Night. De prijzen variëren van € 29 tot € 64. De maaltijdboxen zijn verkrijgbaar via goodsixty.co.uk/borough-market. Klanten hebben de mogelijkheid om extra items toe te voegen, waaronder bijpassende wijnen van Cartwright Brothers Vintners.

Er zal ook een selectie van drie speciaal samengestelde luxe geschenkpakketten beschikbaar zijn voor individuele aankoop, geprijsd tussen € 87 en € 174.

Darren Henaghan, algemeen directeur van Borough Market: "Als de oudste voedingsmarkt van Londen zijn we gewend winkelend publiek uit de hele hoofdstad, en de rest van het land, te verwelkomen dat de beste Britse en internationale producten van onze deskundige onafhankelijke handelaren komt kopen." 

"We weten dat veel klanten niet kunnen reizen vanwege de pandemie in de afgelopen maanden, maar deze nieuwe abonnementsboxen betekenen dat mensen nog steeds hun favoriete verse groenten en fruit, vlees, kaas, vis en die speciale Borough Market traktaties kunnen krijgen. Waar ze ook wonen. En degenen die over ons hebben gelezen maar nooit de kans hebben gehad om langs te komen, kunnen nu een aantal van onze heerlijke gerechten proberen."

Voor meer informatie: fpcfreshtalkdaily.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven