Wageningen University & Research

Kwaliteitscontrole-instrument voor AGF: de hogesnelheids-3D-scanner

De High-Speed 3D Scanner van Wageningen University & Research kan telers, handelaren, verpakkers, transporteurs, helpen om de kwaliteit van hun versproducten objectief te beoordelen op maat en vorm. Het is een precisie-instrument van Agro Food Robotics dat gebruikt kan worden in alle onderdelen van de productieketen, van oogst tot foodretail.

Het heeft een 360-graden ring-scan. Door de hoge scansnelheid tot ongeveer 20 km per uur kan het een volledige partij versproducten verwerken in plaats van slechts een monster; dit is een groot voordeel in vergelijking met andere scanapparatuur. De High-Speed 3D Scanner is uitgerust met een ring van 3 (of meer) line-scan camera's naar keuze, gecombineerd met een krachtig softwarepakket om beelden vast te leggen, afmetingen en vormen te meten op een objectieve manier.

De High-Speed 3D Scanner bespaart tijd en is 24/7 beschikbaar. De software heeft diverse analysemogelijkheden: het meet lengte, grootste diameter, volume en detecteert vlekken op producten.

Voor meer informatie:
Paul Goethals
Agro Food Robotics
Wageningen University & Research

paul.goethals@wur.nl
www.wur.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven