Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wageningen University & Research

Kwaliteitscontrole-instrument voor AGF: de hogesnelheids-3D-scanner

De High-Speed 3D Scanner van Wageningen University & Research kan telers, handelaren, verpakkers, transporteurs, helpen om de kwaliteit van hun versproducten objectief te beoordelen op maat en vorm. Het is een precisie-instrument van Agro Food Robotics dat gebruikt kan worden in alle onderdelen van de productieketen, van oogst tot foodretail.

Het heeft een 360-graden ring-scan. Door de hoge scansnelheid tot ongeveer 20 km per uur kan het een volledige partij versproducten verwerken in plaats van slechts een monster; dit is een groot voordeel in vergelijking met andere scanapparatuur. De High-Speed 3D Scanner is uitgerust met een ring van 3 (of meer) line-scan camera's naar keuze, gecombineerd met een krachtig softwarepakket om beelden vast te leggen, afmetingen en vormen te meten op een objectieve manier.

De High-Speed 3D Scanner bespaart tijd en is 24/7 beschikbaar. De software heeft diverse analysemogelijkheden: het meet lengte, grootste diameter, volume en detecteert vlekken op producten.

Voor meer informatie:
Paul Goethals
Agro Food Robotics
Wageningen University & Research

paul.goethals@wur.nl
www.wur.nl

Publicatiedatum: