Europese Commissie keurt uitbreidingen TVL Q1 2021 goed

Het kabinet heeft in verband met de aanhoudende coronacrisis de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) een aantal keren verhoogd en de doelgroep uitgebreid. De Europese Commissie heeft op 15 maart negen uitbreidingen van de TVL Q1 2021 goedgekeurd.

Onderdeel hiervan is de verhoging van het subsidiepercentage naar 85%, de verlaging van de minimale vaste lasten, de openstelling voor grote bedrijven en een aantal uitbreidingen voor specifieke sectoren. Een compleet overzicht vindt u op de pagina TVL Q1 2021.

"We zullen het hogere subsidiepercentage en de andere uitbreidingen stapsgewijs toepassen. We zijn al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van de uitbreidingen. Deze aanpassingen zijn complex en kosten tijd. We zijn druk bezig om deze zo snel mogelijk in de systemen te verwerken. We nemen u de komende weken mee in de voortgang", aldus RVO.

Nieuwe doelgroepen
Ondernemers die door de verlaging van de minimale vaste lasten in aanmerking komen en al een aanvraag hebben gedaan, hoeven niets te doen. We verwerken deze aanvragen zo snel mogelijk. Grote bedrijven die voor het eerst in aanmerking komen voor de TVL kunnen nog geen aanvraag doen. Zij kunnen zich aanmelden voor updates over de openstelling.

Bron: RVO


 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven