Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frank Berning, MyLord Allemagne, over het Franse appelseizoen

Swing BIO, de nummer 1 biologische appel van de toekomst?

De Franse appelexport draait nog steeds op volle toeren. "We hebben tot nu toe ongeveer 80% van onze conventionele oogst kunnen verkopen en zullen het seizoen van dit jaar waarschijnlijk medio mei kunnen afronden," zegt Frank Berning, directeur van MyLord Allemagne.

Duitsland blijft een van de belangrijkste afzetmarkten voor de Franse appelexport. "De vraag voor export naar Duitsland is zeer bevredigend geweest voor clubrassen, maar voor standaard marktvariƫteiten, zoals Gala, domineren binnenlandse partijen de markt," zegt Berning over de marktontwikkelingen.

Frank Berning bij de stand van MyLord op de Fruit Logistica 2020

Hoog aandeel grote kalibers
"Ondanks corona is er over het algemeen sprake van een uiterst positieve tussenbalans," bevestigt Berning. "De huidige crisis heeft vooral invloed gehad op de algemene kosten, want die zijn door de moeilijkere logistieke situatie flink gestegen. Ondertussen zijn de inkomsten dit jaar iets beter dan vorig jaar, vooral omdat we dit seizoen meer grote kalibers beschikbaar hebben."

Swing BIO, de nummer 1 biologische appel van de toekomst?
Naast het brede gangbare assortiment scoort exportbedrijf MyLord punten met innovatieve biologische appelen, zoals de Swing Bio. "De Swing Bio is een buitengewoon succes, we verwachten dat dit binnenkort het nummer 1 biologische clubras wordt. Wat dat betreft is de toekomst van Franse appelen veiliggesteld door innovatieve nieuwe rassen en duurzame verpakkingsoplossingen," besluit Berning.

Voor meer informatie:
Frank Berning
Mylord Allemagne GmbH
+49 211 42260210
info@mylord-allemagne.de

Publicatiedatum: