"Aspergefeestje kan weer beginnen"

Bulters de Groentespecialisten terug naar de bediening

Tholen – Het voorjaar zit in de lucht. Dit merken ze ook bij groentespecialist Bulters in Haarlem. “Het seizoen van de asperges gaat weer een beetje starten. We hebben ze weer volop in alle soorten en maten. Een klein zonnetje erbij en het feestje kan weer beginnen”, vertelt Eric Bulters. “Nu de horeca nog altijd gesloten is, merken we dat mensen het leuk vinden om zelf te koken en ze willen echt weer wat anders dus het loopt al aardig, zeker in het weekend wanneer de mensen toch wat extra aandacht aan het eten besteden.”


Jos en Eric Bulters

Sinds de corona-maatregelen van kracht zijn, is het een stuk drukker in de winkel van Bulters. Er is veel nieuwe aanloop, maar er zijn ook vaste klanten die ze al een jaar lang niet hebben gezien. “We vermoeden dat die online zijn gaan kopen. Gelukkig zijn er ook genoeg klanten die toch fysiek naar de winkel gaan maar liever niet in een supermarkt kopen”, vertelt Eric. “We zorgen er dan ook voor dat de klant zich prettig en veilig voelt in de winkel.”

Nu de maatregelen al een jaar lang van kracht zijn, wat betekent dat het aantal klanten in de volgepakte AGF-winkel van Bulters is beperkt tot maximaal drie, hebben ze besloten permanent wat meer ruimte te scheppen in de winkel en het presentatierek dat al een jaar lang in de opslag staat te gaan verkopen. “Ruimte hebben we echt nodig voor onze veiligheid en die van de klanten en als er drie mensen in de winkel staan is het toch een beetje ingewikkeld om de afstandsmaatregel te handhaven.”

Mensen zijn in de loop der jaren gewend geraakt om zelf meer te pakken in de winkel maar dat kan niet meer. “Hoe minder er bewogen en gepakt wordt in de winkel, hoe veiliger dus. We zijn echt meer gaan bedienen”, besluit Eric.

Voor meer informatie:
Eric Bulters
Groentespecialist Bulters
Maasstraat 12
Haarlem
T: 023 537 3271
info@agfbulters.nl    
www.agfbulters.nl      

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven