Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groen Agro Control treedt toe tot Normec Group

Normec is verheugd vandaag de overname van de leidende onderzoeks- en laboratoriumgroep de Delft Research Groep (DRG) te kunnen aankondigen (o.a. handelend onder de naam Groen Agro Control).

DRG is opgericht in 1994 en kent zijn oorsprong in de glastuinbouw. In de loop van de jaren heeft DRG zich ontwikkeld tot een toonaangevende internationale groep van laboratoria met vestigingen in Nederland en Peru. DRG richt zich op ontwikkelen en toepassen van innovatieve meetmethoden in akker-, land- en tuinbouw en de voedingssector. Het heeft daarmee een internationaal toonaangevende positie bereikt als leidende kennispartner en adviseur op het gebied van optimale productie en kwaliteit alsmede voedselveiligheid.

Voor Normec is het toetreden van DRG tot de groep van grote waarde. CEO Joep Bruins geeft aan: “door het toetreden van DRG met haar bijzonder brede scope van accreditaties en erkenningen zijn wij nog beter in staat om onze klanten in de volle breedte te kunnen ontzorgen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Dit is een prachtige aanvulling op onze zes bestaande Agro & Food laboratoria in de Benelux en Duitsland alsmede op de inspectie- en adviesdiensten van Normec Foodcare. Wij denken de diepgaande expertise van het DRG team binnen het Normec Foodcare verband echt fantastisch te kunnen inzetten.“

Bert van Tol (eigenaar / CEO DRG) “Voor de klanten en medewerkers van DRG is deze aansluiting bij Normec Foodcare een uitgelezen mogelijkheid om onze solide groei voor de lange termijn te kunnen doorzetten, ook internationaal. Wij denken dat voor alle partijen dit een kans is waarvan wij veel profijt verwachten. Bovendien voelt het voor ons als een heel natuurlijke overgang omdat we al intensief samenwerkten met de specialisten van Normec Foodcare en we ons zeer verwant voelen met het streven naar uitstekende dienstverlening gebaseerd op diepgaande specialistische kennis.“

Publicatiedatum: