Webinar 23 maart: regionale arbeidsmarktinitiatieven voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Anders kijken, samen meer bereiken! Onder dit motto organiseren GroentenFruit Huis, Handel Groeit, Honk1 en Gemeente Den Haag/Westland op 23 maart (15.00 - 16.00 uur) a.s. een webinar over kansen op de arbeidsmarkt. Twee regionale arbeidsmarktinitiatieven en de resultaten die dit kan opleveren voor werkgevers worden toegelicht. De organisatie wil de werkgever inspireren en informeren over de mogelijkheden. 

Programma
In het webinar worden de twee initiatieven toegelicht. Het betreft de initiatieven: Honk1 en de Sectordeal Westland.

Honk 1 
Honk1 is het 'Cruyff court' voor de arbeidsmarkt, een winkel waar werkzoekenden laagdrempelig en op basis van (praktische) vaardigheden met werkgevers in verbinding worden gebracht. De talentscouts van Honk1 scouten nieuwe talenten voor werkgevers in 6 beroepsrichtingen in de regio Den Haag. Werkgevers als Rijk Zwaan, HMC, Middin en KasGroeit doen al mee.

Sectordeal Westland
Sectordeal Westland is een unieke samenwerking met een vernieuwende aanpak waarin de gemeenten Westland en Den Haag gezamenlijk optrekken met als doel om meer mensen met een achterstand te plaatsen bij bedrijven, waaronder in het Agro/Logistieke domein, in het Westland.

Tijdens het webinar komen uit de Agro/Logistiek in het Westland de twee bedrijven Rijk Zwaan en Euro West aan het woord, die elk in één van de initiatieven participeert. De bedrijven schetsen een realistisch beeld van de mogelijkheden, valkuilen en kansen van deze projecten en er is ruimschoots aandacht voor interactie.

Aanmelden
Het webinar op 23 maart a.s. is uitsluitend voor leden van GroentenFruit Huis en deelnemers van Handel Groeit. Klik hier om aan te melden. 

Voor meer informatie:
Lobke van Oorschot-Coppens
Handel Groeit
06-15476600
l.vanoorschot@handelgroeit.nl    

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven