Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Angelique van Soest (Jan Oskam) ziet Sara

Angelique van Soest, administratief medewerker bij Jan Oskam in Vleuten viert vandaag, 9 maart, haar 50ste verjaardag, gewoon op kantoor bij de Vleutense fruitexporteur. In Utrecht geboren doorliep ze lagere en middelbare school feitelijk zonder problemen. Ze was daar altijd al nadrukkelijk aanwezig, dat zit in de genen. Na de middelbare school kwam ze terecht op de administratie van Hoogsteder Groente&Fruit, destijds gevestigd op het veilingterrein van Veiling Utrecht op Laagraven. Toen dat bedrijf verhuisde naar Bleiswijk stapte Angelique over naar de Firma Vernooy in Vleuten, inmiddels ook haar woonplaats. In 2013 bij reorganisatie werd zij overtallig verklaard en heeft Kees Oskam haar benaderd en aangesteld vanwege de geleidelijke groei in zijn organisatie.

Ze doet haar werkzaamheden in 3 dagen in een team met 2 collega’s. En heeft zich min of meer gespecialiseerd in HR-zaken voor de personeelsleden, de noodzakelijke RIE, hoofdpijndossiers en is tevens gediplomeerd bedrijfshulpverlener.

Wat in deze niet onvermeld mag blijven is haar grote talent voor de directe kersenverkoop vanuit de boomgaarden rondom de stad Utrecht bij een goede kennis. Haar vriendelijkheid, opgewektheid en gulle lach komen daarbij uitstekend van pas. Er wordt zelfs gefluisterd dat gedurende haar aanwezigheid in de verkoopstal, de vogels ook  wegblijven uit de kersenboomgaard

Felicitaties voor Angelique op 06-12261240

Publicatiedatum: