Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ton Kanters Gezond Genieten slaat munt uit nieuwe songfestivallied

"Betere reclame voor de broccoli kunnen we ons niet wensen"

"Zingt hij nu iets over broccoli?" Bij AGF-specialist Ton Kanters gingen meteen alarmbellen af na het horen van het nieuwe nummer waarmee Jeangu Macrooy ons land vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. "We gaan hier op inspelen door de broccoli in de reclame te doen. Betere reclame voor de broccoli kunnen we ons niet wensen." 

Het nieuwe songfestivalnummer 'Birth of a new age' werd afgelopen week gelanceerd en bevat een aantal zinnen in het Sranantongo, een taal die veel in Suriname wordt gesproken. De zin ‘Yu no man broko mi’ werd als snel verward met 'You are my broccoli". Daarmee was een nieuw Mama Appelsap liedje geboren. Ton Kanters haakte aan door de groente stevig in het zonnetje te zetten. Het Omroep Brabant radioprogramma WAKKER! daagde hem uit om de broccoli gratis weg te geven wanneer mensen het refrein konden zingen.

De ludieke actie werd landelijk opgepakt. "Editie NL Wakker - Omroep Brabant 3FM SBS 6 RTL Nieuws Hart van Nederland. De telefoon staat roodgloeiend. Hartstikke leuk en gezellig natuurlijk", aldus Ton Kanters.

Voor meer informatie:
Ton Kanters Gezond Genieten
Hoofdstraat 69 B
5481 AB Schijndel
T: 073 303 0401
info@tonkanters.nl
www.tonkanters.nl 

 

Publicatiedatum: