Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gijs van de Hoef ontwikkelt extra productielocatie

Tholen - Sinds vorig jaar breidde Gijs van de Hoef uit met een landelijke maaltijdservice. Deze stap is mede mogelijk door uit te gaan breiden met een externe productielocatie. Deze is al lange tijd in voorbereiding maar eindelijk komt de lang verwachte droom uit.


De groentekeuken van Gijs van de Hoef is naar verwachting in mei klaar

"In 2020 hebben wij een pand gevonden vlakbij onze winkel waar wij de warme en koude keuken samen kunnen onderbrengen in een unieke productielocatie waar al onze verse producten kunnen worden bereid. Dit biedt kansen voor mooie nieuwe concepten en zo kunnen we ook de huidige manier van werken verbeteren en verder verduurzamen. Een super mooie vooruitgang, waar we echt naar uitkijken! We werken er naartoe om medio 2021 in deze externe keuken aan de slag te kunnen!", aldus Renate van de Hoef.

In 2019 werd door Gijs van de Hoef een missie uitgezet: duurzaam en gezond eten zo toegankelijk en gemakkelijk mogelijk maken en doen dat via de slogans Partner in gezondheid en Eten met een goed gevoel. Naast reguliere maaltijden produceert onder andere Gijs van de Hoef onder andere al zwangerschapsmaaltijden, kidsmeals en zogenaamde FITmeals.


Renate & Tim geven een kijkje in de keuken bij de bereiding van FITmeals

FITmeals maken de zogenaamde clean eating leefstijl extra makkelijk. "Het doel van clean eating is om zoveel mogelijk natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen tot je te nemen. Geraffineerde, bewerkte voedingsmiddelen zoals zoete en zoute tussendoortjes, ontbijtgranen, voeding uit "pakjes en zakjes" mogen blijven staan en mogen plaats maken voor voedingsmiddelen van hoge kwaliteit, met een hoge voedingswaarde. Onze FITmeals bestaan uit 3 componenten; een deel langzame koolhydraten in de vorm van volkoren pasta, zilvervliesrijst, zoete aardappel of linzen, een deel vers gestoomde groenten en een deel eiwitten in de vorm van gestoomde zalm, gebraden kip, biefstuk of een gezonde eiwitrijke vleesvervanger. Maaltijden zonder toevoegingen, boordevol vezels, vitaminen en mineralen en met héél veel gemak.”

Voor meer informatie
Gijs van de Hoef
www.gijsvandehoef.nl 
info@gijsvandehoef.nl