DSV breidt luchtvrachtcapaciteit uit met nieuwe intercontinentale luchtcharterroutes

DSV introduceert drie nieuwe intercontinentale routes die vijf continenten met elkaar verbinden om tegemoet te komen aan de vraag van klanten in een wereldwijde luchtvrachtmarkt die te kampen heeft met een gebrek aan capaciteit als gevolg van de Covid-19-pandemie.

Covid-19 blijft de wereldhandel en het goederenverkeer voor bedrijven over de hele wereld beïnvloeden. Als gevolg daarvan worden luchthavens over de hele wereld geconfronteerd met aanzienlijke congestie van de vracht en klanten worden geconfronteerd met een frustrerend gebrek aan capaciteit.

DSV zoekt voortdurend naar alternatieve aanbodketen-oplossingen voor haar klanten en breidt haar luchtcharternetwerk opnieuw uit. Met de toevoeging van drie nieuwe intercontinentale luchtcharterroutes die vijf continenten bestrijken, voegt DSV een aanzienlijke hoeveelheid luchtvrachtcapaciteit toe om klanten over de hele wereld te helpen.

Mads Ravn, hoofd van de wereldwijde luchtvrachtinkoop bij DSV: "We weten dat veel klanten worstelen met een enorme hoeveelheid onzekerheid en een algemeen gebrek aan capaciteit. Daarom is het voor ons van het grootste belang om nieuwe oplossingen te blijven bieden om de negatieve gevolgen van de coronapandemie voor hen te verzachten." 

"We zien over de hele wereld congestie van de vracht in zowel zeehavens als luchthavens, daarom is het van cruciaal belang dat we alternatieve oplossingen zoeken. Ik ben erg blij dat we onze internationale luchtcharterdiensten blijven uitbreiden. Het doel is om meer flexibiliteit en zekerheid van vracht te bieden, wat cruciaal en gewild is door onze vele klanten."

Een DSV deur tot deur-oplossing
Het DSV Air Charter Network wordt beheerd als een volledig in-house DSV-netwerk en omvat wegvervoer van en naar de luchthaven, documentafhandeling, vrachtafhandeling en planning voor het laden van luchtvrachteenheden (ULD's).

De in-house controle van het volledige proces maakt het luchtcharternetwerk zeer flexibel en efficiënt voor klanten; dit alles is van cruciaal belang voor klanten in tijden van onzekerheid.

De drie nieuwe luchtcharterroutes

  • Luxemburg – Sao Paulo, Brazilië
    Begonnen op 21 februari 2021. Een wekelijkse rechtstreekse route van Luxemburg naar Guarulhos (São Paulo) met 100 ton capaciteit tussen Europa en Brazilië.

  • Luxemburg – Johannesburg, Zuid-Afrika
    Vanaf 1 april 2021. Vier wekelijkse directe routes met een gecombineerde capaciteit van 150 ton tussen twee DSV-hotspots in Europa en Zuid-Afrika.

  • Chicago, USA – Shanghai, China
    Vanaf 1 maart 2021 als wekelijkse verbinding van Shanghai naar Chicago's congestievrije Rockford Airport en terug naar Shanghai. Capaciteit is 100 ton in elke richting.


Voor meer informatie:
DSV

Maiken Riise Andersen
+45 43 20 30 74
dsv.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven