Virtuele editie Europatat Congress 2021

Europatat, de Europese aardappelhandelsorganisatie, zal de 2021-editie van haar jaarlijkse congres op donderdag 10 juni in een virtuele vorm gehoud. Onder de titel "Stay connected - new strategies for the potato sector" zal tijdens deze speciale editie van het Europatat-congres worden onderzocht hoe de aardappelsector optimaal kan profiteren van digitalisering.

Als gevolg van de Covid-19-pandemie voeren steeds meer bedrijven hun interne operaties digitaal uit en deze trend is te zien in de hele voedingsaanbodketen, van teler tot bord. Ook aardappelhandelaren en bedrijven uit andere segmenten van de sector passen zich aan de nieuwe tijden aan en schakelen over op de digitale wereld. Digitalisering is dus niet alleen een modewoord voor bedrijven. Digitale technologieën hebben het potentieel om belangrijke economische, sociale, klimaat- en milieu-uitdagingen voor de agrovoedingssector van de EU te helpen aanpakken en bieden tegelijkertijd een enorm voordeel voor bedrijven van elke omvang, ook die in de aardappelsector.

Europatat is nu verheugd de namen van de bevestigde sprekers bekend te maken, waaronder de internationale consultant en digitale expert Ömer Atiker die een keynote speech zal geven. Ömer is een charmante entertainer die bruggen bouwt tussen mensen en technologie. Met een master in Business Engineering, richtte hij in 1996 een van de allereerste internetbureaus in Nederland op. Later stapte hij over naar digitale marketing met zijn eigen bureau, dat hij nog steeds bezit en runt. Altijd nieuwsgierig, werd hij een internationale keynote spreker en biedt hij zowel consulting en coaching als een betrouwbare adviseur, heeft hij een dozijn online-cursussen opgenomen in zowel het Engels als het Duits en is hij docent aan verschillende universiteiten.

Andere bevestigde sprekers zijn Anthony Atlas, hoofd product en groei van ClimateAi, Lilian Escalon, directeur HZPC Europa, en Felipe Medina, technisch secretaris-generaal van ASEDAS en lid van het Europees Economisch en Sociaal Comité. Tot slot zal Liam Glennon, voorzitter van het lokale organisatiecomité van het World Potato Congress in Dublin, een overzicht geven van het programma en de geplande activiteiten voor dit unieke aardappelevenement dat van 30 mei tot 2 juni 2022 in Dublin (Ierland) zal plaatsvinden.

De organisatoren zijn vereerd dat deze gerenommeerde sprekers hun inzichten komen delen. Berta Redondo Benito, secretaris-generaal van Europatat: "Dit jaar staat ons een heel bijzondere editie van ons congres te wachten. Voor de allereerste keer zal dit evenement worden georganiseerd in een virtueel format dat een uitstekende gelegenheid zal bieden voor alle partners van de aardappelaanbodketen uit heel Europa en daarbuiten om elkaar te ontmoeten en te bespreken hoe ze het meeste uit digitalisering in hun bedrijven kunnen halen. Mis het niet!"

Bezoek www.europatatcongress.eu voor meer informatie.
Binnenkort start de inschrijving.

Voor meer informatie:
Europatat
Rue de Trèves 49-51 bte 8
1040 Brussels • Belgium
+32 2 777 15 85
secretariat@europatat.eu
www.europatat.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven