Enzo Venezia, Dutch Graphic Group:

"Onze voorraad grondstoffen is weer op peil voor het nieuwe AGF-seizoen"

Tholen - Normaliter is de winterperiode altijd een wat rustigere periode voor Dutch Graphic Group. Een aantal nieuwe klanten, onder meer actief in de import van blauwe bessen, zorgde echter voor nieuwe orders, waardoor de omzet mooi op peil bleef. Nu de maartmaand haar intrede heeft gedaan, kunnen weer alle trossen los voor het Hollandse seizoen. "We zijn er helemaal klaar voor", laat Enzo Venezia weten.


Links Nino en Gino, rechts Enzo Venezia

Veel klanten van het bedrijf, dat gevestigd is op een nieuw pand op Fresh Park Venlo, beleveren de Europese supermarkten. Ondanks de Corona-maatregelen, bleef de vraag naar labels, etiketten en steekkaarten bij de totaalleverancier van grafische producten het afgelopen jaar dan ook flink doorlopen. "We beschikken over een continue voorraad voor onze klanten. Dat lijkt misschien een risico, maar alleen op deze manier kunnen we onze klanten enorm snel voorzien. We hebben onze voorraden voor het komende seizoen weer op peil. De eerste nieuwe telers van onder meer kasgroenten, aardbeien en asperges hebben zich alweer gemeld."

Zo kloppen steeds meer telers bij Dutch Graphic Group aan voor thermo-board rollen om hun eigen kratlabels te maken. "In het hoogseizoen moeten we alle zeilen bijzetten. Voor deze maand zitten we al aardig vol, maar klanten weten dat we altijd een oplossing zoeken", lacht Nino, wiens zonen Enzo en Gino sinds de afgelopen jaren de dagelijkse leiding voeren. "Doordat wij over voorraad beschikken, weten veel AGF-bedrijven ons te vinden. Zo zijn we van een regionale leverancier inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler."

"Als ik zie hoe hard de groei de afgelopen jaren is gegaan, moet ik me soms weleens in de vingers knijpen. Tegelijkertijd blijven we met onze voetjes op de grond. We zijn namelijk groot geworden door klein te blijven. Wel hebben we in ons machinepark de afgelopen jaren een heuse professionaliseringsslag doorgevoerd. We werken echt met het nieuwste materiaal, zoals op LED-technologie gebaseerde drukpersen. Inmiddels hebben we hier een drietal van de nieuwste drukpersen staan. Dat is een forse investering geweest, maar stelt ons wel in staat om in eigen huis alles voor onze klanten te regelen."

Voor meer informatie:
Dutch graphic group
Venrayseweg 130A
Industrieterrein Venlo 3851
+31 (0)77 399 96 40
info@dutchgraphicgroup.com     
www.dutchgraphicgroup.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven