Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl begint in Noord-Macedonië

VK: Sainsbury's geeft personeel derde pandemiebonus
Het op een na grootste supermarktconcern van Groot-Brittannië, Sainsbury's, zal zijn personeel een derde bonus toekennen voor hun inspanningen tijdens de Covid-19-pandemie, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt. Sainsbury's telt 172.000 werknemers en is daarmee een van de grootste werkgevers in de Britse particuliere sector. De derde eenmalige uitkering zal in mei worden uitgekeerd aan het personeel dat werkzaam is in de winkels, maar ook in de logistiek en bij de klantenservice.
Bron: reuters.com 

Lidl zet uitbreiding voort en begint in Noord-Macedonië
Na Slovenië, Kroatië en Servië is de Duitse discounter Lidl ook begonnen in Noord-Macedonië. Het bedrijf heeft op 16 februari zijn lokale eenheid in Noord-Macedonië geregistreerd, aldus een bericht in het tijdschrift InStore. Lidl Noord-Macedonië zal zijn hoofdkantoor hebben in de gemeente Centar in Skopje, de hoofdstad van Noord-Macedonië.
Bron: esmmagazine.com 

UK: Morrisons breidt groothandelsovereenkomst met retailgroep uit
Morrisons, een supermarktketen uit Bradford, zegt dat het zijn groothandelspartnerschap met de McColl's Retail Group uitbreidt. In de komende drie jaar zullen 300 winkels van McColl's worden omgebouwd volgens de Morrisons Daily-formule. De winkels zullen een volledig convenience-assortiment van Morrisons aanbieden en de naam 'Morrisons Daily' dragen, maar zullen eigendom blijven van en geëxploiteerd worden door McColl's.
Bron: thebusinessdesk.com 

Publicatiedatum: