Fellini Patrizio, Gambettola

Kookklare aspergepunten in milieuvriendelijke verpakkingen

Fellini Patrizio is enkele dagen geleden begonnen met de afzet van asperges die afkomstig zijn van beschermde teelten in Campania en zal doorgaan met asperges uit polytunnels in Apulië.

Lamberto Giovanardi en Emile Fellini

"Het gaat om aspergepunten," zegt mede-eigenaar Emile Fellini, terwijl hij wijst op zijn product. "Deze worden in onze eigen pak- en sorteerstation verwerkt en verpakt. We hebben verschillende verpakopties volgens de wensen van de klant."


Aspergepunten in kartons

De aspergepunten zijn verkrijgbaar in 200-grams verpakkingen, in R-Pet trays met deksel, flowplacked of in kartonnen trays. Er zijn meerdere opties en de "Io Riciclo" (Ik Recycle) doos is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.


Aspergepunten in R-Pet trays met deksel

"Het succes van deze aspergepunten", benadrukt verkoopdirecteur Lamberto Giovanardi, "ligt in het feit dat ze helemaal kookklaar zijn, aangezien het taaie gedeelte vooraf is verwijderd. Hier koopt de consument alleen het malse gedeelte van de asperge."

Emile Fellini met de Io Ricilo-doos

Maar er is meer: Fellini is momenteel ook venkel aan het uitplanten bij Azienda Agricola 67, gelegen op een paar honderd meter van de faciliteit. "We hebben het teeltareaal uitgebreid en zullen dit jaar 1,5 miljoen venkelplanten telen."

Voor meer informatie:
Fellini Patrizio S.r.L.
Via G. Pascoli, 875
47035 Gambettola (FC) - Italia
+39 0547 659 777
emile@fellinipatrizio.it
lamberto@fellinipatrizio.it
www.fellinipatrizio.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven