Nieuwste generatie IoT-monitoringtoestellen op de markt

Sensitech, leverancier van monitoringoplossingen, heeft zijn assortiment IoT-toestellen uitgebreid met voor de luchtvaart goedgekeurde modellen, met lithiumvrije batterijen, voor het real-time traceren van luchtvrachtzendingen. 

De producten uit de verbeterde series TempTale GEO en VizCommTM View zijn geschikt voor het verzenden van vaccins, medicijnen en testkits en leveren gevalideerde data die de besluitvorming om zendingen te accepteren of weigeren ondersteunen, ongeacht of deze over land, door de lucht of over zee wordt vervoerd. Sensitech maakt onderdeel uit van de Carrier Global Corporation, een wereldwijde leverancier van gezonde, veilige en duurzame oplossingen voor de bouw- en koelsector. 

"Deze multimodale, real-time IoT-oplossingen zijn vanaf nu beschikbaar en kunnen klanten helpen de zichtbaarheid van hun vracht in-transit te verbeteren. 90% van onze orders worden binnen 48 uur geleverd," zegt Mike Hurton, algemeen directeur van Sensitech. 

 

De nieuwe toestellen sluiten aan bij de end-to-end benadering van Sensitech en beschikken over specifieke toepassingen die beantwoorden aan de behoeften van klanten: 

  • Real-time zichtbaarheid temperatuur- en locatiegegevens, geautomatiseerde cGXP-ontvangstprocessen, snelle gevalideerde besluiten voor het vrijgeven producten en voldoen aan de strengste eisen voor elektronische administratie van de Amerikaanse FDA en de Europese Commissie.
  • Mogelijkheden voor lithiumvrije batterijen voor alle transportmiddelen en alle sectoren, inclusief luchtvracht, en transittijden tot 90 dagen evenals de mogelijkheid tot sensormonitoring met een bereik van -90 tot +55 graden Celsius. 
  • Grotere logistieke granulariteit in-transit dankzij eenvoudige integratie met andere systemen. 

De gegevens gaan direct van de TempTale GEO en VizComm View-producten naar het SensiWatch-platform, een cloudgebaseerde zichtbaarheidsoplossing, die gebruikers waarschuwt bij incidenten gedurende het transport, zoals temperatuurafwijkingen, vertraging of wanneer er licht wordt gedetecteerd, bijvoorbeeld wanneer de truck of trailer is geopend. De analytics engine van het platform biedt real-time bewijs en rapportages aan het dashboard zodat de compliance en prestaties kunnen worden beoordeeld. Het SensiWatch Platform wordt voortdurend verbeterd met het digitale Lynx-platform van Carrier. 

 

Voor meer informatie: 
Elizabeth Darragh
Sensitech Inc.
Tel: +1 (978) 720-2648
edarragh@carrier.com 
www.sensitech.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven