Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zweden: SBK Group nieuwe meerderheidsaandeelhouder in Malte Gustavsson

SBK Group, een Zweedse importeur en groothandelaar van AGF en specialist in zachtfruit en paddenstoelen, opende eind 2020 zijn nieuwe distributiecentrum in Tumba, buiten Stockholm.

Met 6.000 m² gekoelde ruimte is SBK nu in staat om de bezorgservice aan klanten in Stockholm en het Mälarmeer-gebied in Midden-Zweden te verbeteren. Naast dit nieuwe distributiecentrum breidt SBK ook op een andere manier uit.

SBK neemt nu een nieuwe belangrijke stap in zijn snelle ontwikkeling door de verwerving van een meerderheidsbelang in de bekende Gothenburgse groothandel Malte Gustavsson. De huidige eigenaren, Mats Gustavsson en Yousef Kachama, zullen het bedrijf blijven leiden, ondersteund door het SBK team. Samen met Malte Gustavsson zal de SBK-groep nu een omzet hebben van ca. 100 miljoen euro met een aantrekkelijk aanbod van kwaliteitsproducten voor Zweedse klanten.

"Ik zie de samenwerking met Malte Gustavsson als een belangrijke stap voor SBK in het bedienen van een bredere Zweedse markt met kwaliteitsproducten," zegt Waisi Abdo, eigenaar van SBK.

"Met SBK als hoofdeigenaar zullen wij bij Malte Gustavsson de nodige ondersteuning krijgen om onze succesvolle activiteiten in West-Zweden verder te ontwikkelen" vult Mats Gustavsson aan.

Voor meer informatie:
Waiso Abdo
SBK Groep AB
+46 707326160

Mats Gustavsson
AB Malte Gustavsson
+46 705491333

Publicatiedatum: