Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dirk Heerman, Guidofruit

"De vraag naar citrus van Llusar neemt jaar na jaar toe"

Tholen - "Het citrusseizoen verloopt dit jaar zeer goed. Vooral het citrus van het merk Llusar, verkoopt jaar na jaar, beter en beter. We zien echt een groei in dit merk", vertelt Dirk Heerman van Guidofruit. "De groei zit zowel in het Spaanse als het overzeese seizoen. Wat Llusar zo sterk maakt, is natuurlijk de kwaliteit en dat deze altijd constant is.

"Momenteel lopen vooral de Tango-mandarijnen en de Navel Late-appelsienen goed", laat Dirk weten. Van concurrentie voelt de handelaar weinig. "Citrus uit Marokko of Egypte is een heel ander product en niet te vergelijken met citrus van Llusar of een ander kwaliteitsmerk. Hierdoor voelen we weinig van de druk op de markt"

Guidofruit heeft het merk Llusar al een 10-tal jaar in het assortiment en merkt dat klanten die de producten leren kennen het blijven kopen. "We verkopen zowel aan groothandels in BelgiĆ« en Nederland. Zelf hebben we ook een groothandel in Roeselare, waar we ook het citrus van Llusar verkopen", besluit Dirk. 

Voor meer informatie:
Guido Fruit 
Europees Centrum
Werkhuizenkaai 112 - 154
Mag. 61 & 62 - 1000 BRUSSEL
+32 (0)2 242 70 70
info@guidofruit.be 
www.guidofruit.be