Eenvoudig, snel en digitaal

Papierloos ladingdocument nu beschikbaar

KisanHub heeft een innovatieve, baanbrekende nieuwe functionaliteit: het Paperless Load Passport, een papierloos ladingdocument, dat werd ontwikkeld om de manier waarop producten door de toeleveringsketen bewegen te transformeren en mensen in staat te stellen dit proces via hun mobiele apparaten te beheren. Dit bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten met het bijkomende voordeel dat de producten traceerbaar zijn van teler tot verwerker. 

Het ontwikkelen van praktische manieren om de duurzaamheid te verbeteren, is een prioriteit geworden binnen in de agrarische sector. De overgang naar een digitaal, geïntegreerd systeem kan de CO2-voetafdruk aanzienlijk reduceren. Zo berekende KisanHub dat Paperless Load Passports minimaal één boom redt voor elke 100.0000 ton die aan klanten worden geleverd *. 

Giles Barker, mede-oprichter van KisanHub legt uit: “We zijn van mening dat de wereldwijde voedselvoorziening duurzamer moet worden. Onze nieuwe Paperless Load Passports-functie is eenvoudig en makkelijk en een leuke manier om een positief verschil te maken in onze sector. We hechten veel belang aan de toekomst en willen één van de oudste sectoren op aarde flexibeler maken.

"We voegen de daad bij het woord bij KisanHub en zijn al een aantal jaar een geheel 'papierloos' bedrijf. Vrijwel iedereen op deze planeet heeft een mobiele telefoon waarmee data eenvoudig kunnen worden verzameld en gedeeld. We zijn enorm enthousiast over de impact die deze betaalbare tool kan hebben op deze sector."

Eenvoud is de voornaamste mantra van KisanHub en we hebben ervoor gezorgd dat het gebruik van deze tool dit ook is. De voordelen zijn: 

● Eén digitaal systeem. Stop met papierwerk en spreadsheets voor een gestroomlijnde inkoop. 

● Deel kwaliteitsresultaten met klanten. Geef inzage voor de producten hun bestemming bereiken. 

● Flexibiliteit bij inkoop. Voeg niet-gecontracteerde gewassen direct toe.  

● Maatwerk ladingdocument voor klanten. Bespaar tijd en creëer templates op basis van klanteneisen. 

● Voer gegevens eenmalig in. Voorkom fouten en vertragingen dankzij onze mobiele applicatie. 

● Laat meteen zien dat je aan de voorschriften voldoet. Bespaar tijd met een digitale audit trail en laat papierwerk voor wat het is. 

Beschikbaarheid
Paperless Load Passports is vanaf nu verkrijgbaar. Bestaande klanten van KisanHub kunnen het gratis gebruiken voor hun huidige tonnage-overeenkomst. 

Om ook aan de slag te gaan met Paperless Load Passports kunt u eenvoudigweg een e-mail sturen naar hello@kisanhub.com of een telefonische afspraak plannen met het salesteam. 

*Berekeningen gebaseerd op wortelgewassen.

Voor meer informatie: 
Georgina Knock
KusanHub
Tel: +44 07872 013 413 
Email: georgina@kisanhub.com 
www.kisanhub.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven