Pieter Duys, ThuysVers

“Het nieuwe thuisbezorgen, maar dan gezond!”

Tholen – We hebben inmiddels een jaar te maken met corona wat het ouderen lastig maakt om voor hun dagelijkse warme maaltijd te zorgen. Pieter Duys zag een kans en richtte een bezorgservice op voor maaltijden, met extra veel groente, want die heeft hij met de paplepel ingegoten gekregen. “Ik ben naar mijn vaders winkel gegaan en heb gekeken welke maaltijden het beste waren voor het grotere publiek. Die heb ik op een website gezet en heb een Facebookpagina gemaakt en zo is ThuysVers begonnen”, vertelt hij. 


Pieter en zijn vader Aad Duys

Eerst ging het nog om de verkoop binnen het eigen netwerk en stond hij zelf te koken. Inmiddels staat er een team van professionele koks in een professionele productielocatie  “Ik had nooit durven dromen van het succes dat we nu al behaald hebben. Binnen één jaar hebben we duizenden klanten blij mogen maken met onze verse maaltijden en stamppotten. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze vliegende start en dat onze familiegerechten zo in de smaak vallen!”

In beginsel bestelden vooral ouderen maar Pieter constateert een veel bredere behoefte. Ook onder jongeren, gezinnen met jonge kinderen en alleenstaanden. “Niet iedereen heeft tijd, zin of kan of houdt van koken en dan is dit de ideale oplossing. Inmiddels hebben we elke week een nieuw menu van 30 maaltijden en een heel ruim aanbod, vis, vlees, vega en ook koolhydraatarme maaltijden.”

Als liefhebber van gezond eten is het de missie van ThuysVers om kant-en-klaarmaaltijden met de focus op veel groente beschikbaar te maken voor iedereen. “Dit heb ik als jonge jongen al meegekregen van mijn vader, een groenteman met passie voor zijn vak. Alle maaltijden bevatten zo’n 300 gram groenten per 550 gram en we maken alleen gebruik van verse producten zonder extra toevoegingen en we gebruiken weinig zout zodat ze ook geschikt zijn voor mensen met hart- en vaatziekten. Zout en peper kun je immers gemakkelijk naar smaak toevoegen. Daarnaast worden onze maaltijden direct gekoeld en luchtdicht verpakt, zodat ze zo vers mogelijk bij onze klanten thuis aankomen. Ik zeg altijd “eet lekker van maandag tot en met vrijdag van ThuysVers en dan kun je in het weekend met een gerust hart een patatje eten.” 

Pieter is een telg van de Noord-Hollandse groentenboerenfamilie Duys. Hij is het gezicht van ThuysVers dat hij verbindt aan deze traditie en in ondernemen. Zijn vader Aad en zes broers woonden allemaal in Noord- en Zuid-Scharwoude en hadden allemaal hun eigen groentewinkel. “In de loop van de tijd is veel veranderd. Mijn vader is de enige die nog een groentewinkel heeft. Wat Pieter heeft mee gekregen uit deze winkels is het persoonlijke. Hij neemt alleen bezorgers aan met een grote enthousiast glimlach die een leuk gesprek kunnen voeren met een 80-jarige. Want dat persoonlijke is wel belangrijk, zeker voor ouderen. ons doel is in de coronadagen om juist bij de mensen die eenzaam zijn, even dat kleine lichtpuntje te zijn op een dag. We zorgen dan ook voor vaste herkenbare bezorgers. Als ze die groene trui van ons en groene boxen zien, kunnen ze met een gerust hart open doen”, aldus Pieter.

Tot slot is Pieter altijd op zoek naar samenwerkingen binnen de sector. Zo maakt hij gebruik van verschillende cateraars en is hij op zoek naar ondernemers/winkels die een meerwaarde zien in het verkopen van zijn producten.

Voor meer informatie
Pieter Duys
ThuysVers
T: 06 22566547
www.thuysvers.nl
pieter@thuysvers.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven