Bogdány Petrol

Anti-vorstkaarsen beschermen boomgaarden bij nachtvorst

Bogdány Petrol produceert speciale was op basis van paraffine en olie voor onder meer de wereldwijde farmaceutische, cosmetische hout-, metaal- en kunstmestindustrie.

Het bedrijf beschikt over veel ervaring en het vermogen om oplossingen op maat aan te bieden buiten haar vast assortiment bestaande uit petroleumjelly, paraffinewas, anti-klontermiddelen, kabelvulmateriaal, wasmelanges en tegen corrosie beschermende middelen. 

Plastoflex kaarsen bieden bescherming bij vorst
De Plastoflex-kaarsen bieden een kostenefficiënte bescherming tegen nachtvorst in boom- en wijngaarden. De hitte die zij produceren, verwarmt de koude lucht en voorkomt dat de bloesems of jong fruit vorstschade oplopen. De kaarsen werden ontwikkeld in samenwerking met telers als doeltreffend en voordelig middel tegen vorstschade. 

Bogdány Petrol vervaardigt deze anti vorst-kaarsen van paraffine of was en klanten hebben keuze uit een variëteit aan producten, afhankelijk van hun behoefte. Paraffine is een traditioneel materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van kaarsen, een lange brandduur heeft en minder rook produceert. Vandaag de dag biedt Bogdány Petrol vijf producttypes aan en heeft het bedrijf 2.000 tevreden klanten wereldwijd. 

Over Bogdány Petrol 
Bogdány Petrol is één van meest toonaangevende wasspecialisten in Europa en heeft al ruim 120 jaar ervaring op de internationale wasmarkt. Dit Europese bedrijf heeft een capaciteit van 100.000 ton en beschikt over een industrieterrein van 42 hectare. Haar R&D-divisie ontwikkelt nieuwe producten die afgestemd zijn op de behoeften van klanten. Bogdány Petrol verkoopt haar producten in meer dan 50 landen over de hele wereld. 

Om een voortdurende stroom van kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen garanderen, maakt Bogdány Petrol gebruik van ISO9001:2015, ISO14001:2015, GMP, AEO:2020, NAH-gecontroleerde laboratoria. 

Sinds 2013 werken Bogdány Petrol en Fairfruit samen om aan de wensen van klanten tegemoet te komen door de ontwikkeling van nieuwe producten. Fairfruit beschikt over agrarische kennis en technische expertise met betrekking tot de toepassing van anti-vorst kaarsen en is verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing- en verkoopstrategie. 

Voor meer informatie: 
Bogdány Petrol Ltd
http://www.plastoflex71.hu/index.php/anti-frost-candle/   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven