Morocco Berry Conference wordt dit jaar gehouden op 7 en 8 april

Aan de eerste editie van de Morocco Berry Conference namen meer dan 550 afgevaardigden uit 25 landen deel. Het was een mooie gelegenheid om van elkaar te leren, elkaar te ontmoeten, met elkaar in contact te komen en rechtstreeks zaken te doen. Dit jaar is met de Covid-19-pandemie de standaard persoonlijke ontmoeting niet mogelijk, maar deelnemers kunnen wel online deelnemen.

De tweede editie van de Morocco Berry Conference 2021 zal bij gebrek aan andere mogelijkheden aan de nieuwe realiteit worden aangepast en in digitaal formaat worden gehouden, aangezien de pandemie de normaliteit van face-to-face-evenementen in de hele wereld blijft beheersen. Dit jaar zal de conferentie 2 dagen duren, op 7 en 8 april. De nieuwste virtuele evenementtechnologieën zullen worden gebruikt om conferentiesessies, virtuele handelsbeurzen en netwerkoplossingen aan te bieden.

In de virtuele expositieruimte zullen de deelnemers stands van bedrijven kunnen bezoeken, hun aanbod kunnen bekijken, met de vertegenwoordiger kunnen onderhandelen en documenten kunnen downloaden. De tentoonstellingsruimte zal gedurende beide dagen van het evenement actief zijn. De conferentie zal professionals uit de zachtfruitsector uit de hele wereld samenbrengen. De Morocco Berry Conference is op die manier een goede plek om te netwerken en voor het opdoen van kennis.

Onderwerpen die aan bod zullen komen, zijn onder meer: de kwaliteit van het fruit, blauwe bessen die op substraat worden geteeld, irrigatieontwerp, verbeterde rassen, omschakeling van grond op substraat in de aardbeienteelt, snoeien van braambessen en blauwe bessen, gewasbescherming, teelttechnieken, irrigatie en naoogstbehandelingen, alsmede de marktsituatie.

De Morocco Berry Conference zal de deelnemer twee dagen onderdompelen in de zachtfruitsector. Tijdens de conferentie zullen ook onderwerpen als innovatie, technologie, informatie, netwerken, zakendoen, kansen en markt aan bod laten komen. Tenslotte zal de conferentie interessante mensen samenbrengen om ideeën uit te wisselen over de zachtfruitsector in Marokko, Afrika en de regio Midden-Oosten.

Inschrijven kan via deze link.

Voor meer informatie:
Jorge Duarte
Morocco Berry Conference
+35 1913 7656 66
jdhortitool@gmail.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven