Vijf nieuwe gezichten bij Imagro

Creatief bureau Imagro heeft vijf nieuwe mensen aangenomen. “Dat wij vijf nieuwe mensen aannemen heeft alles te maken met de toegenomen vraag naar online communicatie en dienstverlening", aldus Roger Engelberts, directeur van Imagro, in het aankondigingsbericht.

Imagro, gevestigd in Ottersum, ziet dat een adaptief agrifood-domein als vitale sector in Nederland en daarbuiten springlevend is en dat draagvlakvraagstukken urgenter zijn dan ooit, vertelt Engelberts. "Onze conclusie: de crisis is een kans! Ik ben trots op onze nieuwe aanwinsten. Want deze vijf nieuwe collega’s staan voor een prachtige mix van talent, gedrevenheid en wijsheid.” 


De vijf nieuwe gezichten

Twee van de vijf nieuwe Imagroanen hebben net een master op zak. Een ander komt van Loo van Eck, weer een ander van WUR. De vijfde heeft twee jaar geleden de eerste Nederlandse quinoaketen opgericht. “Het zijn zonder uitzondering gedreven mensen die geloven dat ’t wél kan. En die ’t daarom ook aandurven om over te stappen in een moeilijke tijd als deze. Een aantal heeft een agrarische achtergrond en wil juist vanuit die roots, samen met onze klanten, op zoek gaan naar nieuwe perspectieven en kansen. Met oog voor onze omgeving en komende generaties.”

De meest opvallende nieuwe naam is volgens het creatief bureau die van Martin Scholten, de voormalig algemeen directeur van de Animal Sciences Group van Wageningen University & Research. Hij heeft zich per 1 februari parttime verbonden aan Imagro. Engelberts: “Wij leven in verandering van tijden. Je ziet het grijze midden steeds meer verdwijnen. Dit vraagt om een systeemverandering. De behoefte aan nieuwe perspectieven is enorm."

Maar volgens Engelberts speelt er meer wat de toegenomen vraag naar Imagro’s dienstverlening  verklaart. “Dialoog- en draagvlakvraagstukken zijn urgenter dan ooit. Hoe verenigen we anders veehouderij en maatschappij in een land waar we de dieren zich door mensen laten vertegenwoordigen in het parlement? We zullen er samen uit moeten komen. Ook als het gaat om de drie belangrijkste maatschappelijke uitdagingen van vandaag de dag: gezondheid, klimaatadaptatie en biodiversiteit.”

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven