Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gabriele Roncarati, Coferasta:

"De klasse 1 peren doen het goed in Italië"

Het is voor het Italiaanse Coferasta het vierde seizoen van hun klasse 1 perenlijn. "We zijn tevreden met wat we hebben bereikt, maar we willen meer doen, want de vraag naar deze peren is groot en we zijn niet altijd in staat om aan alle vraag te voldoen," zegt Gabriele Roncarati, de verkoopmanager van het in Ferrara gevestigde bedrijf.

Gabriele Roncarati toont trots zijn klasse 1 peren

"Bovendien selecteren wij alleen de beste peren uit de partij die wordt verwerkt, ook omdat niet alle partijen de kenmerken hebben om in klasse 1-lijnverpakking op de markt te worden gebracht. De populairste peer dit jaar is de Abate, maar ook Kaiser en William hebben een uitstekende verkoop gehad en de consumenten zijn allemaal tevreden."

Wat de buitenlandse handel betreft, zegt Roncarati dat deze constant is: "Maar de hoge prijs van het product verleidt niet veel klanten ertoe het te kopen. Gelukkig voeren degenen die met kleine hoeveelheden zijn begonnen, hun invoer nu langzaam op en dat geeft ons hoop voor de toekomst."

"Als wij willen voldoen aan de juiste behoeften van de telers, en vooral van degenen die een beter product leveren, moeten wij hun waar goed en tegen passende prijzen verkopen, met aantrekkelijke verpakkingen die alle spelers in de keten tevredenstellen."

"Wij zijn er best trots op dat wij dit niche-aanbod, waarmee wij ons op alle Italiaanse markten onderscheiden, tot stand hebben gebracht. Onze volgende stap is de klasse 1-lijn toe te voegen aan de reeds geconsolideerde Prima Frutta-lijn, ook voor zomerproducten, die rechtstreeks bij onze meest betrouwbare teeltbedrijven worden verzameld en verpakt, om ze elke dag aan de hoogste bieders te verkopen via onze veilingen, die van mei tot november elke dag plaatsvinden," zo besluit de optimistische verkoopmanager.

Voor meer informatie:
Gabriele Roncarati
Coferasta 
Via Bologna 900
44124 San Martino (Ferrara)
Italiƫ
+39 0532 714911
info@coferasta.com
www.coferasta.com

Publicatiedatum: