Skudu platform brengt Afrikaanse telers in contact met kopers

Wat de online-marktplaatsen betreft hebben consumenten een ruime keuze, wat niet het geval is voor Afrikaanse telers en handelaren van tuinbouwproducten en teeltproducten. Skudu is een nieuwe digitale agri-marktplaats, die hierop inspeelt en de makers zijn vast van plan om een leidende speler in deze sector in Afrika te worden.

Het innovatieve platform van Skudu verkort de agrarische waardeketen en vergroot de keuze van de gebruiker door kopers en verkopers direct met elkaar te verbinden. Het Skudu-platform helpt ook telers en hun adviseurs om hun inputplanning en efficiency te verbeteren.

Cobus van der Merwe is één van de managers van Skudu. Hij is een boegbeeld in de Afrikaanse agro-sector en opgetogen over de nieuwe samenwerking: "We zijn verheugd om samen te werken met AgVentures, gezien haar diepgaande expertise in de agro-sector en technologie. Als Skudu willen wij het voor kopers en verkopers gemakkelijk maken om elkaar te vinden. Het bespaart hen geld in het proces en helpt hen om hun efficiency te verhogen."

Gerhard Visagie, directeur van AgVentures, is het daarmee eens: "Wij werden aangetrokken tot Skudu vanwege het zeer ervaren managementteam, de ambitieuze plannen en de aantrekkelijkheid van het bedrijf. Wij geloven dat Skudu de broodnodige innovatie zal brengen in de Zuid-Afrikaanse agri-sector, met een continentale expansie in het verschiet."

AgVentures investeert in particuliere AGF-bedrijven die het potentieel hebben om de Afrikaanse AGF-sector te transformeren dankzij innovatieve technologie en dynamisch ondernemerschap. AgVentures investeert niet alleen geld, maar het bedrijf neemt ook actief deel in het partnerschap, waarbij zij bedrijven helpen om hun bedrijf op te bouwen en uit te breiden in heel Afrika. De investeringsmaatschappij heeft haar hoofdkantoor in Zuid-Afrika.

Voor meer informatie:
Gerhard Visagie
AgVentures
P.O. Box 3360, Somerset West, 7129
Zuid-Afrika
+27 21 852 2887
info@agventures.africa
www.agventures.africa


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven