Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Franklin Ginus

Bij BeFrank Fruits gaan wij voor eerlijk zaken doen en kijken wij niet weg van de uitdagingen.....

Wij zijn het eerste bananenbedrijf ter wereld dat de verdeling van de opbrengsten van onze bananen inzichtelijk maakt en dat is best bijzonder. Wat wij ook belangrijk vinden, is dat alle kosten moeten worden meegenomen in de prijs. Ook de kosten die je niet ziet, de zogenaamde verborgen kosten zoals onvoldoende inkomen (True Price). Met 100% transparantie zou je kunnen laten zien wat een kilo bananen eigenlijk moet kosten voor de consument. Natuurlijk mag je discussiëren over de procentuele marge voor de winkel, echter wanneer de winkel genoegen neemt met een gezonde marge dan zou één kilo bananen € 2,49 moeten kosten en één kilo biologische bananen € 2,79. BeFrank streeft naar een gezonde bananenketen. Wij zijn benieuwd of onze collega’s in de branche deze stap ook durven te zetten. Doe mee en steun ons door bananen te kopen die dit initiatief ondersteunen. Kijk op www.befrank.world  waar onze bananen te koop zijn.
#eerlijkdelen #transparantie #durf #agfspecialisten #Crisp #zakendoenmethethart #impactmaken #supermarkten #samensterk #betekenisvolondernemen #helden #supermarktmanagers #fairtrade #leftonen #Trueprice 

Publicatiedatum: