Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Cornelissen Groep neemt winkeldistributie van Daily Logistics Group over

Per 1 maart 2021 neemt de Cornelissen Groep de winkeldistributie activiteiten en de daarbij betrokken medewerkers van Daily Logistics Group over. Het betreft hier activiteiten voor onder andere Albert Heijn en Borgesius Goedhart Bakkerijen. De overname van activiteiten betreft zo een 85 eenheden en 135 man personeel en is een verdere versterking op de bestaande activiteiten van de Cornelissen Groep.



"Beide familiebedrijven staan bekend om hun vakmanschap, uitstekende kwaliteit van dienstverlening en een moderne kijk op logistieke operaties. Door verdere focus en specialisatie in de door hun gekozen marktsegmenten aan te brengen zijn beide bedrijven klaar voor de toekomst. We zien de overname van deze winkeldistributie activiteiten als een verdere versterking van onze dienstverlening. Retail en winkeldistributie zijn steeds meer een echt specialisme in de markt aan het worden en met deze schaalvergroting kunnen we onze klanten een nog breder dienstenportfolio aanbieden. Ook is schaalgrootte noodzakelijk om mee te kunnen in de flexibiliteit, energietransitie en digitaliseringsslagen in onze sector,” aldus Mark van der Drift, CEO van de Cornelissen Groep.

Joost Visbeen, CEO van DLG zegt over de overname: “De verkoop van deze activiteiten is een strategische keuze om verdere focus in de onderneming aan te brengen. Wij zijn heel blij dat onze mensen bij een echt familiebedrijf als Cornelissen terecht zijn gekomen”.

Voor meer informatie:
Cornelissen
info@cornelissen.nl 
www.cornelissen.nl 

Publicatiedatum: