Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
grondlegger Banken Champignons

Overlijdensbericht Henk Banken

Zondag 7 februari 2021 is op 86-jarige leeftijd de heer Henk Banken, grondlegger, oud directeur, ambassadeur en lid van Raad van Advies Banken Champignons Group, na een kort ziekbed overleden.


Klik hier voor de rouwkaart

Henk Banken startte samen met zijn vrouw Stien in 1956 met de productie van champignons in Batenburg. In de jaren zeventig verkocht hij zijn eigen productie rechtstreeks aan AGF grossiers en restaurants. Kort daarop ging hij ook de productie van collega telers verkopen aan zijn groeiende klantenkring. Uiteindelijk heeft dit de basis gevormd van het huidige Banken Champignons Group met meer dan 450 werknemers en afzet naar meer dan 30 landen. Zijn twee zoons, Jurgen en Rob, zijn al meer dan 25 jaar in de voetsporen van hun vader getreden en geven al geruime tijd leiding aan de bedrijven.

Met het overlijden van Henk verliest de familie Banken haar pater familias, een lieve vader en een markante en betrokken ondernemer!

Een herinnering aan en/of foto van Henk kunt u achterlaten op http://www.bankenchampignons.com/henkbanken

Publicatiedatum: