Boekel AGF Horecagroothandel:

"Onze komkommer, paprika en avocado in grootste sushirol van Nederland"

Tholen - Ook al is de horeca alleen open voor afhaal en bezorging, toch kan de belangstelling voor een restaurant online behoorlijk oplopen. Sushirestaurant Ichilounge bedacht samen met influencers @dutchperformante en @vincentvisser, beiden goed voor elk bijna 300K volgers, een stunt: het maken van de grootste sushirol van Nederland. 

In totaal woog de rol ruim 21 kilo. Naast een hele zalm en rijst zaten er ook groenten in de sushi: komkommer, paprika en avocado. Deze werden geleverd door Boekel AGF Horecagroothandel die vanaf dag één leverancier van Ichilounge is en best trots dat ze zo ook een bijdrage leverden aan dit record. 

Exclusieve sushirestaurants hebben het al lange tijd moeilijk door corona, ook toen restaurants beperkt open mochten. "Sushi wordt ultravers bereid en er zijn veel chefs nodig om sushi te maken. Waar je ziet dat traditionele restaurants met 30 tafels wel open gingen, deden sushi restaurants dat niet. Omschakelen naar bezorgen is voor hen ook lastig. Voor sushi restaurants die al met een bezorgconcept werkten, is de impact minder maar ook daarbij zien we dat het aantal bestellingen teruglopen", licht eigenaresse van de groothandel Lycke van Boekel toe.

Klik hier voor het filmpje over het maken van de grootste sushirol van Nederland

Voor meer informatie:
Lycke van Boekel
Boekel AGF Horecagroothandel
De Meerheuvel 8
5221 EA  ‘s-Hertogenbosch
T: 073-7601200
M: 06-11467677
E: boekel@boekelagf.nl 
www.boekelagf.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven