Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe slaverpakking voor de foodservice

Net op tijd voor Valentijnsdag biedt Church Brothers Farms haar klanten in de foodservice een nieuwe premium verpakking aan van Little Gem sla van het merk SweetHearts.

Little Gem sla is een kruising tussen Romaine sla en botersla, met een knapperige textuur en een zoete, milde smaak. Church Brothers zegt dat het kleine formaat en de kleuren van de verpakking het een luxe uitstraling geven. Deze bladgroente kan worden gebruikt in salades of om te grillen, maar kan ook dienen als schaaltje voor tapas of hapjes om te delen. Omdat de sla zoeter van smaak is, kan de Little Gem als basis dienen voor krachtige smaken en ingrediƫnten.

Church Brothers Farms gebruikt een speciale variƫteit sla en snijdt elke krop met de hand af, waardoor de consument een zeer handig product krijgt dat zonder al te veel voorbereiding in een verscheidenheid van gerechten kan worden gebruikt. Handelaren kunnen de krob desgewenst halveren, in partjes verdelen of in stukjes snijden voor een meer traditioneel gebruik.

Voor meer informatie:
Church Brothers Farms
+1 831 796 2439
www.churchbrothers.com

Publicatiedatum: