Driscoll's en Global farms telen samen frambozen in de VAE

Zachtfruitteler Driscoll's en haar lokale partner Global farms hebben al veel bereikt met hun programma voor lokaal geteelde frambozen. Paul Morgan van Driscoll's legt uit dat het de visie van het bedrijf is om een mondiale leverancier van zachtfruit te worden, met een grote herkenbaarheid van hun merk.

Driscoll's wil rechtstreeks in contact komen met de consument en tegemoetkomen aan de hedendaagse vraag naar lokaal geteeld fruit als aanvulling op een kwaliteitsaanbod dat jaarrond beschikbaar is.

Driscoll's VAE frambozen
Verse premium frambozen uit de Emiraten met het kwaliteitsstempel van het merk Driscoll's is een succesvolle combinatie. Volgens de productiedirecteur van Global farms is dit de verwezenlijking van een droom, mogelijk gemaakt door een langetermijnvisie en een uitstekende implementatie. "We hebben meer dan een decennium lang temperatuur- en klimaatgegevens bestudeerd en de resultaten zijn niet alleen voortreffelijk, ze bieden ook een uitstekende manier om de voedselkilometers te verminderen."

Zoals gemeld op arabianbusiness.com zijn Emirati frambozen van januari tot maart verkrijgbaar in geselecteerde detailhandelszaken. De frambozen voldoen volledig aan de hoge kwaliteitsnormen van Driscoll’s.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven