'Je maakt me blij aardbei'

Streekproducenten uit Balen pakken uit met ludieke Valentijnskaartjes

Voor Valentijn pakken de veertien streekproducenten uit Balen met het ‘Tiejn en Taander’-label uit met Valentijnskaartjes. De postkaartjes zijn vanaf 8 februari gratis verkrijgbaar.

De Valentijnsactie ‘ik voel Tiejn en Taander voor jou’ bestaat uit 14 verschillende postkaartjes, elk met een complimentje gelinkt aan één van de Balense streekproducenten. 

De kaartjes zijn vanaf 8 februari tot einde voorraad gratis te verkrijgen bij de 14 Balense streekproducenten, de balie van VC De Kruierie en de balie van het gemeentehuis. Men kan de kaartjes ook digitaal opslaan om ze via sociale media naar een geliefde te sturen. 

Tiejn en Taander
Tiejn en Taander is een keurmerk voor leveranciers van lokale producten die het genieten waard zijn. De 14 Balense streekproducenten met het ‘Tiejn en Taander’ label zijn keurslager Willekens, Straalmolen, asperges Schoeters, slagerij Vercammen, bakkerij-patisserie Mariën / Van Heuckelom, brouwerij de Schieve, Verlooy Winery, imkerij Cristael, Het Broodverhaal, Noordster Bieren, kombucha Selia & Scob, Mieke’s ijs, aardappelen Lemmens en aardbeien Boons. 

Bron: Ontdek Balen.be
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven