Lome Super Fruit:

Het Italiaanse granaatappelseizoen eindigt meer dan een maand te vroeg

Het seizoen van de granaatappelen van het merk Lome Super Fruit bevindt zich in de eindfase. "Zelfs dit jaar, hoewel de beschikbare volumes verdrievoudigd zijn in vergelijking met vorig jaar, zijn wij er niet in geslaagd de verkoop tot april uit te breiden, omdat de overvloedige en constante vraag naar goederen ons dwingt het seizoen vroeger dan verwacht te moeten sluiten," zegt Dario De Lisi, verkoopdirecteur van Masseria Fruttirossi, de Apulische onderneming die zich deze dagen bezighoudt met de laatste bestellingen van 100% Italiaanse granaatappelen.

Masseria Fruttirossi verwerkingslijnen

"Wij beschikken over technologieën die ons in staat stellen de afzet te verlengen tot laat in het voorjaar, een doel dat wij zelfs vorig jaar niet konden bereiken. De beschikbaarheid van grote maten is sterk verminderd in vergelijking met voorgaande maanden, maar desondanks zijn we al (bijna) uitverkocht voor de productie van 2020. De laatste zendingen zullen namelijk in de komende dagen vertrekken en verschillende Italiaanse en Europese grootwinkelbedrijven bereiken. In Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Zwitserland is een aanzienlijke groei van de uitgevoerde hoeveelheden geregistreerd. Uitzonderlijke resultaten, die ons doen inzien hoezeer de Apulische granaatappelen niet alleen op de Italiaanse, maar ook op de internationale markten worden geapprecieerd."

Masseria Fruttirossi verwerkingslijn

"Anderzijds gaan de verwerking en de afzet van het ruime assortiment sappen van Lome Super Fruit, die steeds meer als buitengewone gezondheidsproducten worden beschouwd, onverminderd voort. Er zijn twee versies beschikbaar: "Ambient sappen" met 5 smaken, verkregen via een pasteurisatieproces en bewaard bij kamertemperatuur, en de versie HPP koud geëxtraheerde sappen, beschikbaar in 8 smaken."

"Tot de door de klanten meest gevraagde smaken behoren: 100% granaatappel, Apulische clementines en het granaatappel-citrusmengsap. Een lijn van verwerkte producten die succes oogst in vele grote supermarkten, omdat de consument zo het hele jaar door kan profiteren van de eigenschappen van de granaatappel, vrij van conserveermiddelen en toegevoegde suiker," besluit Dario.

Voor meer informatie:
Dario De Lisi
Masseria Fruttirossi
C.da Terzo Dieci snc
74011 Castellaneta – Taranto – Italië
+39 099 9647688
info@lomesuperfruit.com
lomesuperfruit.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven